harbi adam 8 ine kadar mesaj atmayin dedi bugun 8 i gellmistir Aynen bugun 8 i :D
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: harbi adam 8 ine kadar mesaj atmayin dedi bugun 8 i gellmistir Genişletmek için tıkla ... Aynen bugun 8 i
Anil-D' Alıntı: harbi adam 8 ine kadar mesaj atmayin dedi bugun 8 i gellmistir Genişletmek için tıkla ... Aynen bugun 8 i
EmekHırsızı Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: mehmet icraatini goreyim hadi bakalim adama diyordun gelince nedicem felan Genişletmek için tıkla ... Özcan biraz tembel bir adam, karambole çekek mİ ?
Anil-D' Alıntı: mehmet icraatini goreyim hadi bakalim adama diyordun gelince nedicem felan Genişletmek için tıkla ... Özcan biraz tembel bir adam, karambole çekek mİ ?
EmekHırsızı Üye Konu Sahibi bllhlskr' Alıntı: Ozel mod da istiyoruz yeni rom cikarsa lutfen icinde özel mod da olsun Genişletmek için tıkla ... özel mod bizde çalışmaz, knox 1 olan cihazlarda çalışmıyor
bllhlskr' Alıntı: Ozel mod da istiyoruz yeni rom cikarsa lutfen icinde özel mod da olsun Genişletmek için tıkla ... özel mod bizde çalışmaz, knox 1 olan cihazlarda çalışmıyor
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: hatalari kusurlari duzeltse yukardakileri eklese baska bisi kalmadi Genişletmek için tıkla ... Adam cabuk final yapmak istemiyo
Anil-D' Alıntı: hatalari kusurlari duzeltse yukardakileri eklese baska bisi kalmadi Genişletmek için tıkla ... Adam cabuk final yapmak istemiyo
EmekHırsızı Üye Konu Sahibi blackcat67' Alıntı: s4'e sorunsuz s5 romu gelmedimi hala bende s4 olacaktı şimdiki hey gidi Genişletmek için tıkla ... En sorunsuzu bu diycem ki zaten tek s5 romu bu
blackcat67' Alıntı: s4'e sorunsuz s5 romu gelmedimi hala bende s4 olacaktı şimdiki hey gidi Genişletmek için tıkla ... En sorunsuzu bu diycem ki zaten tek s5 romu bu
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: En sorunsuzu bu diycem ki zaten tek s5 romu bu Genişletmek için tıkla ... Fakirlik [emoji18]
MaxiDeal' Alıntı: En sorunsuzu bu diycem ki zaten tek s5 romu bu Genişletmek için tıkla ... Fakirlik [emoji18]
Anil-D Üye sorunu yokki aslinda artik zaten giremicem buyuk ihtimal kitlicekler bana iyi bi para ekrana yumruk attim kirdim
sorunu yokki aslinda artik zaten giremicem buyuk ihtimal kitlicekler bana iyi bi para ekrana yumruk attim kirdim
EmekHırsızı Üye Konu Sahibi The Shadow' Alıntı: Fakirlik [emoji18] Genişletmek için tıkla ... E nabacan stock kitkatlar sorunsuz olunca millet rom yapma ihtiyacı duymuyor
The Shadow' Alıntı: Fakirlik [emoji18] Genişletmek için tıkla ... E nabacan stock kitkatlar sorunsuz olunca millet rom yapma ihtiyacı duymuyor
The Shadow Üye MaxiDeal' Alıntı: E nabacan stock kitkatlar sorunsuz olunca millet rom yapma ihtiyacı duymuyor Genişletmek için tıkla ... Stock kitkatta iyi takilmalar
MaxiDeal' Alıntı: E nabacan stock kitkatlar sorunsuz olunca millet rom yapma ihtiyacı duymuyor Genişletmek için tıkla ... Stock kitkatta iyi takilmalar
bllhlskr Üye ben hiç wipe yapmadan baştan romu kursam s healt kurdursam işe yarar mı wipe yapmamamın bi sakıncası olur mu? yardım
ben hiç wipe yapmadan baştan romu kursam s healt kurdursam işe yarar mı wipe yapmamamın bi sakıncası olur mu? yardım
EmekHırsızı Üye Konu Sahibi bllhlskr' Alıntı: ben hiç wipe yapmadan baştan romu kursam s healt kurdursam işe yarar mı wipe yapmamamın bi sakıncası olur mu? yardım Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz
bllhlskr' Alıntı: ben hiç wipe yapmadan baştan romu kursam s healt kurdursam işe yarar mı wipe yapmamamın bi sakıncası olur mu? yardım Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz
Sucrofe Üye Şeytan diyor ki: ''Şu ROM'u G2'ye flashlamayı dene''. Olur mu ki acaba? S5 ROM'u çıkmıyor ki bize.