Öz kızını türban takmadığı için öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim sorunum türban falan değil türbanla akıp giden zamana.Millet uzaya istasyon kurup yıllardır adam yolluyor biz hala yok türbanla yok onla bunla birbirimizle didişmeye bırakalım artık yeter.Ben ömrümün sonuna kadar harbi tv de falan mı görecem astronotun giysisi üzerindeki Türk bayrağını :(
Benim yorumum da bunun kopyası :), Ne güzel konuştun öyle sen ,Bravoo :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hürriyet Milliyet gibi gazetelere buradan çamur atmaya çalışmayalım.
Buyrun İngilizcesi olanlar için Bild Gazetesi'nin İngilizce sayfası ve ilgili haber:

Bu babadan bin beterleri var. Bu yine 15 sene zulmetmiş, bir ömür zulmedenler var...
İşte böyle adamlar yüzünden özgürce türban takmak isteyenler takamıyor. Sana ne be adam!.. İster takar ister takmaz!..

Türban takılsın mı takılmasın mı diye mecliste, üniversitelerde, sokaklarda vs... tartışanlara bakıyorum. Hemen hiçbirinin kafasında türban yok zira %90'ı erkek!!!
MaxiCep'teki bu konuda tartışanların da hiçbirinin kafasında türban yok.
Ne ilginç değil mi? Türban takmayanlar, türban takılsın mı takılmasın mı diye birbirini yiyiyor. Olan özgürce örtünmek-özgürce açılmak isteyen kadınlarımıza oluyor.
Ne acı...

Adamımız cehenneme gider. Zebani Mahşer-i Müşerref onu karşılamaya gelir.
-Sen neden geldin bakiim?
-Öz kızımı öldürdüm.
-Sebep?
-Türban takmıyordu kafasına.
-Anladığım kadarıyla sen de takmıyormuşsun kafana...
-Neyi? Türbanı mı?
-Hayır Yaradan'ın buyruklarını. Gel şöyle gel, seni mikro dalgaya koymak lazım!..

Bora

Bora

Üye
Atam nerdesin? Kemiklerin sızlıyor eminim.Yorum yapmıyorum.Adamın yaptığını onaylayan arkadaşlarıda kınıyorum.Bu ülkede herkesin istediğini yapma özgürlüğü vardır.Kız ister bikiniyle ister türbanla gezer buna kimse karışamaz.Ata Abiye katılıyorum.

arslansem

arslansem

Üye
Harikasın adamım!!!Daha iyisini yapmışsın öldür kurtul sonra kızın başı açık gezdirdin diye hesap sormasınlar günaha girme!!!
Ben bu yorumu yazarken adama içimden sayıyordum!!!Bu adamın neyini destekleyeyim neyini onaylayayım.Bana böyle sorular sorup düşüncemi sorgulamanız hata.İnsan olan bunu yapabilir mi?Türban takmakla iş biter mi?Ailesinin zoruyla türban takan kız babasının fikir ve düşüncelerine hemen sahip olmak ve onu uygulamak zorunda mıdır?İslam dininde baş örtüsü özel bi mevzudur.Bir erkek evlendikten sonra eşinin başını örtmesi ile ilgili ısrar etmeli diye bi şey vardır.Fakat bu ölüme ve türban takmayınca öldürmeye kadar gider mi?Asla!!!
Herkes istediği şeye inanır.Bunun sonucunda insan diğer dünyada(eğer inanıyorsa tabii ki) cezalarını ve ödüllerini bulacaktır.Her koyun kendi bacağından asılır diye bi söz vardır.Çok beğenirim bu cümleyi.
Saygılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hürriyet Milliyet gibi gazetelere buradan çamur atmaya çalışmayalım.
Buyrun İngilizcesi olanlar için Bild Gazetesi'nin İngilizce sayfası ve ilgili haber:

Bu babadan bin beterleri var. Bu yine 15 sene zulmetmiş, bir ömür zulmedenler var...
İşte böyle adamlar yüzünden özgürce türban takmak isteyenler takamıyor. Sana ne be adam!.. İster takar ister takmaz!..

Türban takılsın mı takılmasın mı diye mecliste, üniversitelerde, sokaklarda vs... tartışanlara bakıyorum. Hemen hiçbirinin kafasında türban yok zira %90'ı erkek!!!
MaxiCep'teki bu konuda tartışanların da hiçbirinin kafasında türban yok.
Ne ilginç değil mi? Türban takmayanlar, türban takılsın mı takılmasın mı diye birbirini yiyiyor. Olan özgürce örtünmek-özgürce açılmak isteyen kadınlarımıza oluyor.
Ne acı...

Adamımız cehenneme gider. Zebani Mahşer-i Müşerref onu karşılamaya gelir.
-Sen neden geldin bakiim?
-Öz kızımı öldürdüm.
-Sebep?
-Türban takmıyordu kafasına.
-Anladığım kadarıyla sen de takmıyormuşsun kafana...
-Neyi? Türbanı mı?
-Hayır Yaradan'ın buyruklarını. Gel şöyle gel, seni mikro dalgaya koymak lazım!..
admin farkı hepsini okudum ve bu yazıya imzamı büyük bir hazla attım
saol adminim güzel ve açıklayı bir yorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beğenmene sevindim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...