Öz Kızından Çocuk Sahibi Oldu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi

Avustralya öz kızı ile ilişki yaşayan ve çocuk sahibi olan 61 yaşındaki John Deaves’i konuşuyor. ‘Kanal 9’da yayınlanan ‘60 Dakika' isimli programa konuk olan John Deaves, öz kızı 39 yaşındaki Jenny Deaves'le ilişkisini anlattı. 30 yıl önce eşinden ayrılan ve bu evlilikten bir kızı dünyaya gelen John Deaves daha sonra ailesi ile olan bütün bağlarını kopardı.

Babasını bulma ümidi ile araştırmaya başlayan kızı, uzun araştırmalar sonunda babasının izine ulaşmayı başardı. Tanıştıktan bir hafta sonra aralarında farklı bir yakınlaşma olduğunu söyleyen ve daha sonra büyük bir aşk yaşamaya başlayan baba-kız, ilerleyen zamanda bir de çocuk sahibi olduklarını söyledi.

Jenny Deaves babasıyla yaşadığı ilişki hakkında, “Onu gördüğüm zaman fena biri olmadığını farkettim” dedi. Aralarında yaşanan ilişkinin bir gece kulübünde karşısındaki erkeğe bakmak kadar normal olduğunu iddia eden Jenny Deaves, “Ben ve John olgun insanlarız ve verdiğimiz kararı kendimiz biliyoruz. Bu yaşadığımız ilişkiye diğer insanlardan anlayış ve saygı bekliyoruz” diye konuştu.
Kızı ile ilişki yaşayan John Deaves ise ilk başta kızı ile birlikte olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek, “Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.
Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen baba ile kızı ‘normal mutlu yaşantılarına' ve ilişkilerine devam etmek istediklerini söyledi.
Jenny Deaves'in daha önceki ilişkisinden de iki çocuğunun olduğu anlaşıldı. Baba ve kızın yaşadıkları ilişki ile ilgili olarak Avustralya Federal polisi harekete geçerek araştırma başlattı.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
e yuuuuuhhhhhhhhhhhh yanii....töbeee töbeee....iğrenç yaaaaa offfff...... :@

kurt bey

kurt bey

Üye
:sahan:

POWER

POWER

Üye
Yazıklar olsun.Tüü kalıbına senin.Sen insan mısın ya?Hayvan diyecem yok hayvanlara hakaret.Lanet olsun seni gibi birine...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Lanet Olsun Her Ikisine De....

ouSahin

ouSahin

Üye
bunların olayı yazın kayak yapmaya benzemiş:D

mavis45

mavis45

Üye
yuh yani bu yabancılar da bi alem oluyor ha bu kadar da olmaz ya iğrenç

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İşte Onlar;

Yasminozz

Yasminozz

Üye
iğrenç insanlar... :@:@

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Tükürün Suratlarına

candemir316

candemir316

Üye
ne çıkyosabu gavurlardan çıkyo beaa:@

CEREN

CEREN

Üye
çocuga yazık ya daha neler görecez allah korusun ya

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
adam dinden imandan yoksun olunca ne olursa yapıyor allah şuur versin ilk önce İMAN versin

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ikisinede :sahan:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Allah ım yaa...gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo...yuuuhhh yuhhhh yuuuhhh yaniiii....kendi öz kızı yaaa...iğrenç...iğrenç..iğrenç....düşüncesi bile korkunç.....:@:@:@

karides

Üye
Van kedisi bile ensest ilişkiden kaçınır. Bir kedi bile olamamışlar; bu nedenle bu hilkat garibelerine "hayvan" demek sadece iltifat olur.
Allah'ın takdiridir tabi ki; ama Cehennemin kaçıncı katında misafir olacaklardır acaba ??

delrico

delrico

Emekli Yönetici
tühhhhhhh yazık beeeee

kadriye

kadriye

Üye
“Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.
bi dkk ya ne diyor bunlar?ne duygusu ne mantığı.evladı hakkında mı konuşuyor bu herif?ben bişey diyemeyeceğim!!!ALLAH ISLAH ETSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt