Oyunun başında açılan indirdiğimiz siteye gidip gitmemek istediğimizi soran reklam

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun başında açılan indirdiğimiz siteye gidip gitmemek istediğimizi soran reklam
Arkadaşlar hill climb racing sadece para modlu indirdim. İndirene kadar 7-8 apk indirdim ya para ve yakıt hilesi beraberdi yada oyun açılırken indirdiğim sitenin reklamı vardı siteye gidilsin mi diye.. Ben reklamsız sadece para hileli arıyorum oyunu o yüzden apkyi düzenleyerek o reklamı kapatabilir miyim yada ben apkyi modlayabilir miyim?

incimsi01

incimsi01

Üye
luckpatcher ile yamalayıp düzenlenmiş apk oluştuturp paylaşırsan reklamsız ve hileli bir apk elde etmiş olursun

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
luckpatcher ile yamalayıp düzenlenmiş apk oluştuturp paylaşırsan reklamsız ve hileli bir apk elde etmiş olursun
Anlatımı var mı acaba?
Birde asıl sorum kesin önler mi reklamı anladınız mı tam olarak :) yanlış anlaşılmasın mesajım sadece şu anlık sınırlı internetimle emin olmak istiyorum da :)

incimsi01

incimsi01

Üye
Anlıyorum hocam şimdi önlemek derken şu şekilde uygulamadaki reklamı kaldırmayacaksınız siz uygulamaya hile yapacaksınız eğer öyle reklamsız ve hilesiz hill climb racing istiyorsanız ben uploadlayım netim biraz yavaş uzun sürer ama zor durumda kalmanıza engel olur belki?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum hocam şimdi önlemek derken şu şekilde uygulamadaki reklamı kaldırmayacaksınız siz uygulamaya hile yapacaksınız eğer öyle reklamsız ve hilesiz hill climb racing istiyorsanız ben uploadlayım netim biraz yavaş uzun sürer ama zor durumda kalmanıza engel olur belki?
Eğer sizin için sorun olmazsa çok iyi olur. Benim tek istediğim para hilesi. Nette hep para ve yakıt aynı anda yapılmış durumda malesef :( Ben lucky ile yamayı denedim ancak olmadı malesef

incimsi01

incimsi01

Üye
Lucky yuklu mu suan sızde eger yukluyse cok daha kolay ısımız hocam ss atayım uploadda ederım hıc sıkıntı degıl

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
incimsi01

incimsi01

Üye
Hocam bende hıl clımb olmaeıgı ıcın whatsapp uzerınde gosterdım uygulamaya tıklayın aşağıdan düzenleye tıklayın ardından satın alma lisans yamalarına tıklayın karsınıza gelen ekrandan resımdekılere tik atın

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende hıl clımb olmaeıgı ıcın whatsapp uzerınde gosterdım uygulamaya tıklayın aşağıdan düzenleye tıklayın ardından satın alma lisans yamalarına tıklayın karsınıza gelen ekrandan resımdekılere tik atın

Hangi sürüm hocam bu olmadı bende bunu kurayım bende ki son sürüm 6.2.4 mü ne

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Denedim denedim olmadı özel yama var diyor yapıyorum olmuyor malesef

Moto G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt