oyunn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
oyunn
arkadaşlar bilgisayarım eski hangi oyunları tavsiye edersiniz 1 gb ram 1 gb ekran kartı var gta 4 ü çalıştırırmı mesela

India

India

Üye
çalıştırmaz ama gta san andreas oynayabilirsin

technoshark

technoshark

Üye
işlemci nedir ?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı mb'ı: 256 MB
Doldurduğu Alan: 16 GB
İşletim Sistemi: Windows XP -Vista
İşlemci: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Ram: 1.5 GB RAM

bende 1 gb ram war ekran kartıda 1gb taktırıyoruz

Strange

Strange

Üye
men of war assault squad xp kullanıyorsan kaldırır:oke:

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Düşük ayarlar da GTA IV'ün istediği Sistem gereksinimlerini karşılıyorsunuz. Kısacası Minimum Sistem gereksinimlerini ele alacak olursak şöyledir :

İşletim Sistemi : Windows XP Service Pack 3 veya Windows Vista Service Pack 1

İşlemci : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz veya AMD Athlon X2 2.4 GHz

Ram : 1.5 GB'dan aşağı olmamalıdır. Bu yüzden ufakta olsa kasmalar olabilir.

HDD Boş Alan : 16 GB

Ekran kartı :Nvidia 7900 256 MB veya 256 MB ATI X1900'dür.

Şu duruma göre Minimum seviyede GTA IV'ü oynayabilirsiniz. Oyun tavsiyem olarak bu Sistem özelliklerine göre F.E.A.R'ın serisi, Left Four Dead'in serisi, Serious Sam HD ve II, Steel Storm Burning Retribution ve Frozenbyte'ın geliştirdiği Shadowgrounds ve Shadowgrounds Survivor II, Capsized, Farcry, Fallout New Vegas, Dirt 3, Dead Meets Lead, Amnesia The Dark Descent, Clive Barker's Jericho, Portal 2, Call of Duty 4 : Modern Warfare ve Call of Duty Modern Warfare 2.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim
core2quad 8300 işlemci
2gb ram
9500 gt 1 gb nvidia
olmasına rağmen gerçekten oynanmıyordu..Donduruyordu..Sildim ben de.
Ayrıca buradan sisteminiz bir oyunu çalıştırabilir mi bakabilirsiniz.

Az yanılma payı var ama ..

India

India

Üye
gta 4 ten gerçek zevki almak için iyi bir pc şart diğer türlü zamanını kasma sorunlarını çözmekle geçirirsin

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Core 2 Quad 2.53GHz hızında 4 çekirdekli İşlemciye, 2 GB Ram ve 9500 GT Ekran kartına sahipsiniz ve GTA IV'ü nasıl oynayamıyorsunuz merak ettim doğrusu :) GTA IV ilk çıktığında test ettiğim Sistem 1.8GHz'lık çift çekirdekli Intel İşlemci, 2 GB Ram ve Nvidia GeForce 8800 GT Ekran kartı idi ve orta seviye ayarlar da kasma ve donma yapmadan oynanabiliyordu. Siz tekrar Sisteminizi gözden geçirin sayın "Anıl Umut".

Ayrıca abartmanın anlamı yok "India". 700 TL'lik bir bilgisayar bile GTA IV'ü kaldıracak güçtedir :)

Sisteminizi ölçen ve garip sonuçlar veren sitelere boşu boşuna girmeyin. Oyunun istediği Minimum ve önerilen Sistem gereksinimleri hangi şekilde ise, bu şekilde oyunu oynarsınız.

India

India

Üye
işte bugünlerde 700'e pc alsan her türlü kaldırır da eski sistemler için zor

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Core 2 Quad 2.53GHz hızında 4 çekirdekli İşlemciye, 2 GB Ram ve 9500 GT Ekran kartına sahipsiniz ve GTA IV'ü nasıl oynayamıyorsunuz merak ettim doğrusu :) GTA IV ilk çıktığında test ettiğim Sistem 1.8GHz'lık çift çekirdekli Intel İşlemci, 2 GB Ram ve Nvidia GeForce 8800 GT Ekran kartı idi ve orta seviye ayarlar da kasma ve donma yapmadan oynanabiliyordu. Siz tekrar Sisteminizi gözden geçirin sayın "Anıl Umut".

Ayrıca abartmanın anlamı yok "India". 700 TL'lik bir bilgisayar bile GTA IV'ü kaldıracak güçtedir :)

Sisteminizi ölçen ve garip sonuçlar veren sitelere boşu boşuna girmeyin. Oyunun istediği Minimum ve önerilen Sistem gereksinimleri hangi şekilde ise, bu şekilde oyunu oynarsınız.

Ben bu merakımı gidip bilgisayarımı toplayan adama sormuştum.Fakat kendisi bir şeyden anlamadığı için cevap veremedi.
Parçaları özenle seçmiştim.Hem bütçeye uygundu,hem de kaliteli idi.
Fakat GTA 4 gibi bir oyunu orta seviyede oynayamadım.Bu sorunu anlamış değilim.
Ben Dirt 2,Crysis 2,black ops gibi oyunları max çözünürlüğe yakın oynarken bu durum çok garip gerçekten.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Şu sisteme göre GTA IV'ü oynayamamanız imkansız görünüyor. Hele ki Call of Duty Black Ops'u maksimum çözünürlüğe yakın oynarken... Fakat hangi İşletim Sistemini de kullandığınız önemlidir. GTA IV, Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sistemlerinde 3GB Ram istediği için, 1GB kayıp ile belki bu yönden sıkıntı olabilir.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sistemim xp.
Ben oynayamadım diyorum,siz nasıl oynayamazsın diye diretiyorsunuz:)
Oyunun orjinalini bulup yükleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...