oyunlar kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar kasıyor
Arkadaşlar samsung galaxy ace 2 telefonuma jelly bean yukledim eskiden kasmayan oyunlar şimdi kasıyor bu neden oluyor yada sadece bendemi oluyor

katil_197

katil_197

Üye
yazılım telefona yüklenmiş galiba ondan kasar o

- - - Eklendi - - -

yüklenmiş derkan telefonanun yazılımı daha fazla dolmuş diyorum

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Usta ne dedigini anlamadim ama çözüm varmı

muratvemine

muratvemine

Üye
Eski romu geri yukle :) Android boyle bi işletim sistemi malesefff :kotu:

lobi55

lobi55

Üye
dostum advanced sistem care yükle oyun hızlandırıcı seçeneği var dene istersen

TheMadness

TheMadness

Üye
Yükledikten sonra telefonu yeniden başlattın mı?

enterneoll

enterneoll

Üye
bence bi fabrika ayarlarına dönüp herşeyi sil

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım dediklerinizi ama fayda etmiyor

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim önceden sorun cikmiyodu sonradan cikti çözümün yoksa niye ortamı geriyorsun

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
800 liraya aldim ogrenciyim butcem buna yetiyo ?

fingerback5

fingerback5

Üye
4.1.2 sürümü orjinal mi? Orjinal olmayan sürümlerde telefon yavaşlayabiliyor. Orjinal değilse orjinalini tekrar yüklemeni tavsiye ederim.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu 2.3.6'ya çevirdim hiçbir sorun kalmadı oh be :D

- - - Eklendi - - -

orjinal sürümü yükledim herşey çok güzel çok mutlu oldum türkiye için resmi sürüm yayınlanana kadarda birdaha yükleme felan yapmayacagım :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hayırlı olsun.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

iPacsilwd

Üye
Ace2 ye 4.1 jb yüklenirse tabi kasar şuanlık ideali 2.3.6.

-Emre

-Emre

Üye

iPacsilwd

Üye
Kardesim sen niye bilmeden saçma yorumlar atıyorsun her konuya?? Galaxy w 4.2.2 yüklü ve hiçbir şey kasmiyor??

Kimsenin saçma sapan yorum yaptığı yok Sen orjinal haliyle 4.2.2 yi yükledin ? yoksa Özel editlenmiş 4.2.2 mi ? Ace2 yede editlenip optimize edilse doğru düzgün çalışır Ama bu stock haliyle yüklenmiş. Asıl sen düşünmeden konuşuyorsun.

-Emre

-Emre

Üye
Kimsenin saçma sapan yorum yaptığı yok Sen orjinal haliyle 4.2.2 yi yükledin ? yoksa Özel editlenmiş 4.2.2 mi ? Ace2 yede editlenip optimize edilse doğru düzgün çalışır Ama bu stock haliyle yüklenmiş. Asıl sen düşünmeden konuşuyorsun.

Sadece cm başka hiç bir tweak yok. Ayrıca stock rom kurup kasmayanlari da gördük. Bu kdar düşüş yaşaması ayrı bir sorun oluştuğunu gösterir. Ama siz hiç bir öneride bulunmadan kotulemeye çalışıyorsunuz.

iPacsilwd

Üye
Sadece cm başka hiç bir tweak yok. Ayrıca stock rom kurup kasmayanlari da gördük. Bu kdar düşüş yaşaması ayrı bir sorun oluştuğunu gösterir. Ama siz hiç bir öneride bulunmadan kotulemeye çalışıyorsunuz.

Eğer Bu mesajımı Kastediyorsanız...

Ace2 ye 4.1 jb yüklenirse tabi kasar şuanlık ideali 2.3.6.

Ben Burda kötüleme yapmadım sadece "Şuanlık" diye bir ibare kullanmışım Yani birisi çıkıp adam gibi ace2 ye uyarlayana kadar İdeali 2.3.6 dır demek istedim.

Heroata

Heroata

Üye
Driverleri guncelle
(Ekran)

Takipçi Satın Al

Üst Alt