OYUN yuklerken bu sorunu aliyorum lutfen yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ismayil951

Üye
    Konu Sahibi
OYUN yuklerken bu sorunu aliyorum lutfen yardim

Arkadaslar Selam oyun yuklemeye calisirken bu hatayi aliyorum once oyundan sandim sonra baska oyun yuklerkende ayni hatayi aldigmi gordum iki tane dll dosyasini degistim restar yaptim pc yi bir fark olmadi yine ayni hatayi veriyor iki oyunda sizce nasil duzeltmek olur​

TurkPDA

TurkPDA

Üye
uharc.dll sorunu degil, arsiv hasarlı, dvd icerigini pcye kopyala, uharc programını pc ye kur, öyle dene..
Dvd oyunlar birbirinden kopyadır genelde, bu sebeple dvd degistirsende icerik aynıdır, bunu gözardı etme..

Ismayil951

Üye
    Konu Sahibi
uharc.dll sorunu degil, arsiv hasarlı, dvd icerigini pcye kopyala, uharc programını pc ye kur, öyle dene..
Dvd oyunlar birbirinden kopyadır genelde, bu sebeple dvd degistirsende icerik aynıdır, bunu gözardı etme..

kardes denedim o proqrami birsey olmadi yada programi kullanamadim. oyunlari dvd den kurmuyorum daemon tools ile bilgisayardan okutuyorum

TurkPDA

TurkPDA

Üye
dvd üzerinden kurman mesele değil, demontools ta aynı hatayı verebilir, sonucta görünen sorun sıkıştırılmış arşiv dosyasının hasarlı olduğu, dvd oyunu değiştir yada bir başka versiyonunu bulup dene, sorunun ortadan kalkacaktır, korsan oyunlarda bu sorun sürekli yaşanır..

stoch94

Üye
Hocam o dll dosyasini internetten indir oyunu kurdugun yere at sorun cozulur.

Ismayil951

Üye
    Konu Sahibi
Adilx05

Adilx05

Üye
Sen Pcnin Güncelleştirmelerini Bi Yap Derim Sistem Bileşenleri Eski Gibi :hmmm

Ismayil951

Üye
    Konu Sahibi
Sen Pcnin Güncelleştirmelerini Bi Yap Derim Sistem Bileşenleri Eski Gibi :hmmm

aslinda bilgisayar otomatik yapiyor kendisi. most wanted i yeniden indirip kurdum ama maxpayne 16GB yeniden indirsem baya zaman alicak

ankaralim00

ankaralim00

Üye
format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt