Oyun yardimlari.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Oyun yardimlari.
Arkadaşlar malum symbianda oyunlar kısıtlı genelde çoğumuz aynı oyunları oynuyoruz çözemediğimiz yerler vardır burda isterseniz sorabilirsiniz.

Mesela ben slam dunk basketball'da şunu bir türlü yapamadım 'shoot 3 balls and score 2 before ball 1 hits the ground' bu yazı çıkıyor o bölümü geçemiyorum hepsinin nasıl olduğunu gösteren kısım var fakat bu yok anlayamadım :) bir de asphalt 6'da düelloda bir türlü 5 yıldız yapamadım bütün bölümler 5 yıldız düellolar hariç :)

Dediğim gibi isterseniz sizde yardımları bu konudan alabilirsiniz en ufak birşey için bile konu açılabiliyor kirlilik oluyor mesela ben bunu soracaktım başka konularda sordunmu biri çıkıp yok burası yerimi falan diyor haklıda tabiki böyle ufak tefek şeyler içinde sürekli konu açılmaz :)

asigsasi

asigsasi

Üye
ben oyun oynamıyorum sana yardımcı olmak isterdim

CABBAR

CABBAR

Üye
Böyle bi konu açtığın iyi olmuş teşekkürler :) Ben iBomber Defence'da 9.bölümü geçemiyorum. Ne yaptıysam geçemedim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bi konu açtığın iyi olmuş teşekkürler :) Ben iBomber Defence'da 9.bölümü geçemiyorum. Ne yaptıysam geçemedim

geçenler yardımcı olsun arkadaşlar zaten kısıtlı oyunlar var geçemedikmi sıkılıp bırakıyoruz oyun oynamayıncada sıkılıyoruz sonra symbiana niye oyun çıkmıyor diye isyan ediyoruz:)

tempestshine

tempestshine

Üye
şu anda oynadığım bir tane oyun var.onda da bölümleri rahat geçiyorum.geçemediğim yer olursa yazarım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
ya şu basket oyununu oynuyorumda bölümlerde şartları koyuyor bazılarını biliyorum bazılarını bilmiyorum kafaya göre oynuyorum bazen şansa geçiyorumda bazen geçemiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt