Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Visual Dreams] Slam Dunk Basketball v1.00(0) Symbian^3 Signed
Sponsorlu Bağlantılar
spartuas
Üye
c7 çalışmıyor çalışıyor ama visual dreams yazısından sonra siyah ekran kalıyor. Ve çıkmak istediğimde telefon çok kasıyor. Reset atıyorum sürekli ve defalarca silip yüklememe rağmen çalışmadı c7 de. Ayrıca c7 anna yüklü + hackli..
mraz
Üye
Telefon dilini ingilizce yapınca oynanıyor--anna uyumsuzluğu var maalesef.
benighted
Üye
arkadaş oyunda bi bölüm var 3 kere art arta temiz şut at diyor ama en fazla 2 kere yapabiliyorum geçebilen var mı? deli etti beni
stalth
Üye
sizin symbian anna mı
benighted
Üye
evet anna
ascada
Üye
teşekkürler üstad
keys1903
Üye
telefonun dılı eng olunca calsııyor da oyunda super ve gayet zorlayıcı ama bu her seferınde telefonun dılını eng yapmak ıyı deıl
benighted
Üye
ben artk teli ingilizce kullaniyorum
tugrul_27
Üye
yaw bi oyun için dilimizi değiştiricez hayret bişey bir sürü oyun var
OzGuRKnowN
Üye
Bende Belle yüklü ßir sorun yok..
ŞenolTÜRK
Üye
teşekkürler eline sağlık kardeş
bulutsuzgece
Üye
Evet sanırım Türkçe Anna yüklü cihazlarda çalışmıyor, bende de çalışmadı maalesef... :S
evet aynen bende takıldım ama çözümü var lighting shot var ya onu 2 kere geliştir ard arda 3 kere clean shot yapıyo tabi parayı nasıl biriktirrsin onu bilemem
tuzluca76
Üye
Dediğim gibi ben oyunu silmeden yeniden yüklüyorum girmek istediğimde oluyor ve giriyorum Visual Dreams facebook sayfasına yaptığım yorumu dikkate almış sağolsunlar
seyfipasa
Üye
teşekkürler deneyicem.
iPhone.4S
Üye
aynen byler oyun hatali atiyor..bnde de atiyordu oyundan sildm ykledim hla dvm edio
berkcam97
Üye
telefonu ingilizce yapın çıkınca bi daha girmiyo yoksa