[Visual Dreams] Slam Dunk Basketball v1.00(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

spartuas

spartuas

Üye
c7 çalışmıyor çalışıyor ama visual dreams yazısından sonra siyah ekran kalıyor. Ve çıkmak istediğimde telefon çok kasıyor. Reset atıyorum sürekli ve defalarca silip yüklememe rağmen çalışmadı c7 de. Ayrıca c7 anna yüklü + hackli..

mraz

mraz

Üye
Telefon dilini ingilizce yapınca oynanıyor--anna uyumsuzluğu var maalesef.

benighted

benighted

Üye
arkadaş oyunda bi bölüm var 3 kere art arta temiz şut at diyor ama en fazla 2 kere yapabiliyorum geçebilen var mı? deli etti beni
:off:

stalth

Üye
sizin symbian anna mı

benighted

benighted

Üye
evet anna:islik

ascada

ascada

Üye
teşekkürler üstad

keys1903

keys1903

Üye
telefonun dılı eng olunca calsııyor da oyunda super ve gayet zorlayıcı ama bu her seferınde telefonun dılını eng yapmak ıyı deıl

benighted

benighted

Üye
ben artk teli ingilizce kullaniyorum :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yaw bi oyun için dilimizi değiştiricez hayret bişey bir sürü oyun var

OzGuRKnowN

Üye
Bende Belle yüklü ßir sorun yok..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler eline sağlık kardeş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet sanırım Türkçe Anna yüklü cihazlarda çalışmıyor, bende de çalışmadı maalesef... :S

berkcam97

Üye
arkadaş oyunda bi bölüm var 3 kere art arta temiz şut at diyor ama en fazla 2 kere yapabiliyorum geçebilen var mı? deli etti beni
:off:

evet aynen bende takıldım ama çözümü var lighting shot var ya onu 2 kere geliştir ard arda 3 kere clean shot yapıyo :D tabi parayı nasıl biriktirrsin onu bilemem

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Dediğim gibi ben oyunu silmeden yeniden yüklüyorum girmek istediğimde oluyor ve giriyorum :) Visual Dreams facebook sayfasına yaptığım yorumu dikkate almış sağolsunlar :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
teşekkürler deneyicem.

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
aynen byler oyun hatali atiyor..bnde de atiyordu oyundan sildm ykledim hla dvm edio

berkcam97

Üye
telefonu ingilizce yapın çıkınca bi daha girmiyo yoksa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
teşekkürler çok güzel oynuyorum.zevkli ibşey

Üst Alt