Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

bayramq

Üye
Sabah deneyecegim bakalim sonuc ne olacak..simdiden tesekkurler

Tepkiler: Joker

bayramq

Üye
Cok basarili bir program..tesekkurler hicbir problem yok ve buyuk gameloft oyunlarinida problemsiz tasiyor

AHKE

Üye
bnim telin dahili hafızasi 1.35gb 1.35gb üstü oyunlar olmaz mı bna. yani ilk dahili hafızaya mı atılması gerekiyor dataların dostum

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bnim telin dahili hafızasi 1.35gb 1.35gb üstü oyunlar olmaz mı bna. yani ilk dahili hafızaya mı atılması gerekiyor dataların dostum
bu uygulama telefon hafızasındaki oyunu hafıza kartına atmaya yarıyor.Yani evet telefon hafızasında olmalı.

Tepkiler: AHKE

AHKE

Üye
peki directory blınd da mı aynı mantık.o da ilk basta dahiliye mi atılması gerekior

telefonum s3 rootlu 4.2.2 sürümlü,
telefonumda yuklu ve programdan önce faal olan 4 oyunu tasıdım gl to sd ile gta vice city , most wanted , Mass effect infilatör , asphalt 8 .. şuan 3 ü çalışıyo gayet başarılı asphalt 8 oyuna gırıyo gereklı dosyaları tarıyo oyun basarıyla ındırıldı dıyo baslamak ıcın tamam secenegı gelıyo bastıgımda gameloft yazısı 3-5 sanıye ekranda kalıyo oyundan atıyo, directory bind le denedim ondada aynı :/ acaba bellı oyunlar da bu olay oluyomu tasımadan mı kullanmamız gerek ?

bayramq

Üye
Benim telefonda s3 rootlu ayni asphalt 8 tasidim sorunsuz calistiriyor bende

her yolu denedım asphalt 8 tasınmıyo 8-9 oyun tasıdım bu olmadı neyse buda telefonda kalsın

bayramq

Üye
Bende tasidi sorun yok olabilir bir oyunda dedigin gibi telefonda kalsin

yavuz14

Üye
Zaten bende directory bind ile oyun tasiyamadim bu program daha iyi bence ya

AsknnGnc

Üye
Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :S

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aga sende mostwanted ı görüyor bende görmüyor bu sorun hakkında bir bilgin varmı ?Unmount time out diyor şimdide :S
Geçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.

AsknnGnc

Üye
Geçen gün ilk defa benim de başıma geldi.Uygulamayı kaldırdım ve tekrar yükledim sorun düzeldi.Sen de dene.Bir de supersu izinlerini kontrol et.
Eyvallah saolasın. Konunun altına dipnot olarak ekle bence

bmw4x4

Üye
teşekkürler s4 I9500 için işe yaradı..

ACİLLL!! gl to sd programı benim telefonumla uyumlu deil. uygulamaları sd karta taşıyabilcgm başka bi program var mı?