Oyun Ve uygulama Yükleme PC SUİT ile

Sponsorlu Bağlantılar

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Ve uygulama Yükleme PC SUİT ile
Arkadaslar Nokyanin PC SUITE si olurda iphonenenin neden olmasin. bence basarili bi program
cinliler yapmis program inginlizce ama programda cin´ce reklamlar var onlar bizi ilgilendirmiyor zaten onlari kaldirmanin yonteminide asagida anlatacam site
Bu Suite ile nelermi yapabiliyorsun iphone'a zil sesi,oyun,program,tema,duvar kağıdı atabilirsiniz.Rehbere,mesajlara ulaşabilirsiniz,herşeyin backup'ını alabilirsiniz dahasi var... Yani herşey mevcut arkadaslar
bence olmazsa olmazlardan :) ben panda antivirüs 2009 la tarattim Temiz yani sizde taratin iciniz rahat olsun
Sanirim Vista da calismiyor. [gl=4.gif]
Telefona VIFI veya kablo ile baglana biliyor. ben VIFI olayini Cok Sevdim Telefon evin neresinde olursa olsun badlana biliyosun hatta kamerasindan fotograf bile ceke biliyorsun

oncelikle indirdigimiz .rar dosyasini acin sifre filam yok kendi ftp´emden programi yapan arkadaslar cinli olduklari icin setup cince oluyor ama merak etmeyin Resimleri Takip Edin ve kurun

"C:\Program Files\NetDragon\91 Mobile\iPhone\" Dizinine Girin Ve Resimde Gordugunuz Autouplode.exe Dosyasini Silin. Bunu Nedenmi Yapiyoruz program sürekli Güncellemek istiyor kendini cinlilere güven olmaz program zaten 2.1 ve 2.2 de calisiyor.

masa üstünde "91ÊÖ»úÖúÊÖ for iPhone ve 91ÊÖ»úÖúÊÖ for wm" bu ismlerle 2 simge olacak biz iphone olanini kullanacaz tiklayinca karsimiza bu ekran gelecek Bu esnada ipnonemiz kablo yolu ile Bilgisayara bagli olamasi gerek iphoneye "Pandadaemon" diye bi program yükliyecek yükleme bitince iphoneyi yeniden baslatmamizi istiyecek
Not Bu fotograf iphoneyi yeniden baslattiktan sonra cekildi yeniden baslatmazsaniz My iphone Kutusu kapali oluyor

kurulum bitmis bulunmaktadir hadi hayirli olsun Sirada su japon yazilarindan kurtulmasina geldi 2, verdigim linkti indirip icindekileri icindeki bütün dosyarari secin
ve "C:\Program Files\NetDragon\91 Mobile\iPhone" dizinin icine yapistirin Tümünede evet düyin windows izin vermezse sayet ki veriyor Güvenlik kipinde deneyin

Türkcelestirmemin Resimler Bölümü Bitti Yukarida anlattigim islemleri yapinca Resimler ve bikac yer daha türkce oluyor (Resimler %75 i Türkce)

Türkcelestirecegim bolumleri Ayni linkten indire bilirsiniz

Bence Gayet basarili bir program 4-5 gündür kullaniyorum forumda arattim bulamadim ilk ben paylasayim istedim bu program hakkinda daha detayli bilgisi olanlar burada bizimle paylassinlar.

Resimler Ve Anlatim Sahsima aittir.
baska sitelere alinti yapilmasi taktirde link degisecektir
iphone Pc Suite V2.2.0.81
[gl=2.gif]
türkcelestir (türkcelestir & cin Reklamlarini Sil)

ALINTIDIR....

--------------- Ekleme -------------
ipa dosyalrını internetten download ederek bu program ile de yükleyebilirsiniz...
Pc suitten Dosya sekmesine tıklayarak...

private/var/mobile/Library/Downloads içerisine atın ve installous programı ile (Cydia da var)install edin
bu kadar..... En güzel yöntemlerinden birisi...

IpHone Pc Suite Ile Uygulama Ve Oyun Yukleme Yollari

iphone ps suite ile uygulama indirme Cok basit arkadaslar yüzlerce uygulama bulabilirsiniz
Tek proglem cince olmasi ama uygulamalarin adi ingilizce buda bize yeter zaten. indirdigimiz uygulamalari
program hemen iphoneye yüklüyor istersek yine programdan yükledigimiz uygulamayi silebiliyoruz
Gayet basit hemde sectiniz uygulama hangi versiyonlarda calisiyor onuda yazmislar 2.0 , 2.01 ,2.02 , 2.1 , 2.2 gibi belirtmisler
buda gayet güzel bisey uygulama yükleyince calismama sansi yok dogru versiyonu indirdiginiz taktirde tabi
Ben 120mb lik oyun yükledim bugunde 83 mb lik oyun yükledim (ferrari gt-Evolution ) Hic ama hicbi progrlem olmadi ben hicbiseyle ugrasmadan telefona yükledi
once kendi hafizasina yüklüyor sonra telefona yükliyimmi diyor evet diyorsun telefona hemen yüklüyor neyse
zaten sizde cozersiniz zaten :)

[size=16pt]Bilgisayarinizdan uygulama yüklemek [/size]
Öncelikle iphonenizde hangi FW yüklü ise ona uygun uygulamalar secmelisiniz uygulama uzantisi .pxl olmalidir

[size=16pt]istaller Source[/size]

ALINTIDIR...

• Beğen
Tepkiler: sak54, bahaxtriton, destroy116 ve 4 diğerleri

sechkine

Üye
hocam ilk oncelikle sunu belirteyimki bastan sona okudum ve alıntı degil siz hazırlamıssınız cok tşk ederim. cok faydalı bişey yapmısınız . fakat ben beceremdim

Benim iphone 3g 2.2.1 sürümü var.

fakat bi kac sorunum var. lütfen msn üzerinden yardım edermisiniz.

Lütfen cunku ugrasmaktan bıktım ve artık kafayı yemek üzereyim iphone dan bi turlu faydalanamadım :S buda canımı cok sıkıyor.

msn adresim

[email protected] veya [email protected] iki msn adresimden birini eklerseniz cok sevinecem... ilginiz icin tşk ederim Saygılarla Seçkinnnn

--------------- Ekleme ---------------

ya 4 saattir hic ara vermeden sadece burada yazılanlar icin ugrastım fakat olmuyor lütfen yardım edin ya:S

private/var/mobile/Library/Downloads içerisine atın ve installous programı ile (Cydia da var)install edin
bu kadar.....

demişsiniz fakat cydia da installous yok bende napacam ve diğer yontemle yapıyım diyorum More Applications dedigimde de sayfa yukleniyor altta ki yeşil cubuk %19 a geldiginde sonra web sayfası görüntülenemiyor diye uyarı veriyor ve en az 6 kere denedim bir iki kere olmadı yani :S

artık birileri yardım ederse cok sevinecem :S iphone elimde kalmadan once lütfen:S

ve jb yappıldı iphonema ve sürümüde 2.2.1 dir.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
bak arkadasım installous icin cydia ya gir

manage yi tıkla source yi tıkla ustte edit i tıkla add tıkla sırayla acılan pencereye

cydia.hackulo.us olarak yaz add source yi tıkla yüklesin

return cydia ya tıkla daha sonra eklediğin source nin üzerine tıkla installousu görürsün

kur daha sonra menüde görünür

ALINTIDIR....
installous v2.0
] sourcu cydia da ekleyin
sadece installous u cihazınıza kurun
installous u kuramayanlar cydia dan source u ekledikten sunra changes bölümünde bir kere refresh yapın sonra gene orda upgrade çıkar cydia yı upgrade yapın sonra ınstallous u kurun
winscp ile cihazı bağlayın var/mobile/library klasörünün içine Downloads die bir kalsör açın
bilgisayardan kuracak olduğunuz oyun veya program dosyası olan ipa dosyasını winscp ile açmış olduğumuz downloads klasörünün içine kopyalayın
şimdi cihazı elinize alın installous programını açın cihaza atmış olduğumuz ipa dosyasının alttaki Downloads bölümünde ismini göreceğiz üzerine tıklayın install deyin ve kurulumun bitmesini bekleyin home tuşuyla çıkıp yeni programınızı kullanabilirsiniz
Saygılar.
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]

internet üzerinden indirdiğin ipa oyun program indir ve bu pc suit ile dosya sekmesine tıkla yukarıda yazan yerleri bul ve içerisine sürükle bırak daha sonra installous dan download bölümünde görünür ordan kurabilirsin tama bu kadar basit aslında ,

biraz ugras cözersin

ama itunes ile yolla daha iyi oluyor basit ve kolay
onun icin bir konu daha acayım ordan bakarsın

sechkine

Üye
hocam eline koluna saglık sayende yaptım fakat installous ile degil onu bi turlu beceremedim ve diğer yontemle yaptım suit ile bulup int sonra iphone atıyorum indirp. o yontemi ogrendim cok güzel.

tşk ler fakat bi sorunum daha varki mp4 formatlı video yu suit ile atarken

video yu ekliyorum yani mp4 filim sonra teyit et diyorum ve yukle ye bastıgımda

Sorry, ipod can not support this operation for iphone 2.x currently.

uyarusını veriyor. nerede hata yapıyorum bilmiyorum :S ve birde film eklemeyi gosterirseniz cok sevinirm cunku su anda atılmayı bekleyen mp4 e cevrilmiş 5 6 tane cok kaliteli filmim var

ilgileriniz icin tşkler.
Saygılarla seçkin

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Bu installous u kursan daha iyi olur neden mi wifi ile safariden bile dosya indirebilirsin
bu por ile kurarasın veya zaten bu pro nun icerisinde browse de var oradan indir kur
pc ye gerek kalmadan

yada bi konu actım burada ona bak
o daha iyi itunes üzerinden craklanmiş oyunları programları yüklersin bu pc suitle ugrasma bence ben fazla ugrasmıyom...

Bende bu pc suit le film atamadım

film ve müziklerini itunes ile atarsan daha kolay olur ....

sechkine

Üye
hocam itunes la atılmıyor anlamaıdm arkadasımınkine atılıyor benimkine atılmıyor :S cok sinir oldum bi yolu olmalı bunun

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
hocam itunes la atılmıyor anlamaıdm arkadasımınkine atılıyor benimkine atılmıyor :S cok sinir oldum bi yolu olmalı bunun

Arkadasım bak ustteki konuyu uygula kesin olu yani sen yanlıs bir seyler yapıyor olabilirsin
mobilleinstallation patch dosyasını cydiada arat bul telefona yükle

telefonu resetle ve appstore den bedava bir uygulama al ac oyna biraz kapat tamamdır

sonra indirdigin ***** len miş ipa formatlı oyunları itunes applications bölümüne sürükle birak

sonra telefonun isminin üzerine tıkla aplications bölümüne tıkla ve select i tıkla sync yap yüklenir sorunsuzca emin ol

ocakaga

Üye
Merhaba cok yardımcı oluyorsunuz ama benımp ıphone2.2.1 ım var pc suıte yı yukledım ılk basda yukleyemıyordum sonra cınde bır sıtede rar olmayan exe olan puragram buldum onuda yukledım kurdum ama purogram acılmıyor purogramın ustune tıkladıgımda wındows acmıyor puroblem oldugunu soyluyor ıkı gundur ugrasıyom yardımcı olsanız sevınırım bırseylerı eksıkmı yapıyom bılmıyom veye bır purogrammı eksık onuda bılmıyom ınternetde deyısık yerlerdekı sıtelerden arastırdım dedıklerı purogramları yukledım ama yenede olmuyor ılgınıze tesekkurler

zaman3322

Üye
herşey icin eline salık iponoyu takınca gheck cıkıyor burayı nasıl aşcam yardım

lait

Üye
hocam bende pc suit kullaniyordum ama daha sonra bi update etti ondan sonra pc suit i aciyorum telefonu bagliyorum sonra karsima diagnosis center diye birseyler cikiyor ve ondan sonra program kapaniyor bi yardim edersen sevinirim kafayi yemek üzereyim..

G01DS

Üye
peki arkadaslar installous u nerden idnirces??

yavruferrari

Üye
ben installous u yükledim ama private/var/mobile/Library/Downloads kısmında downloads çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim

ggdg

Üye
kardeşim linkler ölü bi baksan diyorum indiremiyoruz programı

piriyatel1

Üye
arkadaslar bu mesaj benim baska bir sitede paylastigim mesajdir arkadas kopyaliyip burada paylasmis Tesekür Ediyorum Alinti yazdigi icin orjinal sitede güncel versiyonlari ve resimleri mevcut ikaynak . com dan genel menüsünden ulasa bilirsiniz güncel takibimdedir mesaj sorun yasiyan ark. yardimci olurum Vista - windows 7 XP ve 64 bit sistemlerde kullanilan sorunsuz versiyonu yayinda

revcom

Üye
emeğinize sağlık

ısland

Üye
sağl

mondain

Üye
:bye2::naughty::naughty::naughty:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ya başalrım boyle işe kısa yolu yokmu bunun

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürker

denizimiz

Üye
pc suit i yükledim ama
"üzgünüz iphone nuz jail break ile kırılmamıştır" yazısı çıkıyor..
ama ben cydia yükledim.. nasıl jail break ile kırıcam ki başkaa :(

Üst Alt