Oyun seven insanlarin yüzde 23 ü akıllı telefon ve tabletleri seciyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

wp mi? Ne zaman nasıl nerde?

Sen mobilden girdiğinden telefonları göremiyorsun sanırım :kıskıs: Galaxy Note'un yanında yaklaşık 1-1.5 aydır HTC Titan'da kullanıyorum.Bir arkadaşım HTC One X aldıktan sonra al evde duracağına sen kullanda Wp'yi bir incele dedi.Bir kaç ay daha kullanıp yeni telefon aldığımda geri vereceğim artık.

aleranol

aleranol

Üye

Sen mobilden girdiğinden telefonları göremiyorsun sanırım :kıskıs: Galaxy Note'un yanında yaklaşık 1-1.5 aydır HTC Titan'da kullanıyorum.Bir arkadaşım HTC One X aldıktan sonra al evde duracağına sen kullanda Wp'yi bir incele dedi.Bir kaç ay daha kullanıp yeni telefon aldığımda geri vereceğim artık.

lanet olsun sana mobil :( (öfkeli bir smiley verin mobilim.) :kıskıs: neyse hayırlı olsun.keşke bizde de öyle arkadaş olsa

MaxipmaN

Üye
oyun çıksa oynayacağız :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

lanet olsun sana mobil :( (öfkeli bir smiley verin mobilim.) :kıskıs: neyse hayırlı olsun.keşke bizde de öyle arkadaş olsa

:kıskıs: Biz arkadaşlarla böyle sık sık telefon değiştiririz bu yüzden neredeyse kullanmadığım telefon kalmıyor :tebessüm:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama meego nun açık kaynak olmasından kaynaklanan bişey... Yani meego sayesinde androide geçtin.... Kullanıcısı olarak sen daha iyi bilirsin de :)

doğru diyorsun kardeşim zaten ben de MeeGo sayesinde olduğunu söyledim ;)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt