teAtalay
Üye
-
Konu Sahibi
-
Başarılarınızın ve oyunlarınızın devamını diliyorum....
Teşekkürler, ben de desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum
ileride okey ve batak gibi oyunlarınıda yapabilirseniz mükemmel olacaktır kesin wp platformu için başarılarınızın devamını diliyorum
Okey oyununu biri yapsa çok güzel olacak. En çok oynadığım oyunlar arasında ama wp'de yok :/
Öncelikle emeğinize sağlık.
Mağazada gerçekten kaliteli ve en önemlisi Türkçe bir pişti oyununun yokluğu çok hissediliyordu.
Sayenizde güzel ve kaliteli bir pişti oyunumuz oldu.
Her güncellemede daha da özelleştirilebilir hale geldi.
Güzel uygulamalarınızın ve güncellemelerinizin devamını diliyorum.
İnşallah daha da iyi yerlere gelirsiniz.
Bu arada Pişti'ye "bitiş skoru belirleme" güncellemesini bekliyorum
ileride okey ve batak gibi oyunlarınıda yapabilirseniz mükemmel olacaktır kesin wp platformu için başarılarınızın devamını diliyorum
Evet ben de destek olmaya çalışıyorum ama maalesef hala alamadım oyunu şu kredi kartı yerine mobil ödeme olsa alacağım 3-5 oyun var.Gerçi babam sanal kart yapmıştı önceden almıştım bir iki tane de şu sınavlar geçsin ölmediğim surece mutlaka alacağım oyunu.Kuzenime de aldırtacağım
Yerel geliştiricilerin kullanıcılarla bir bütün olarak çalışması ne kadar güzel. Bu da en güzel örneklerden olmuş.
oyunu kapatınca da devam ediyor müzik
Okey oyununa nadir_89 arkadaşımız başlamıştı ama bir türlü vakit ayırıp devam edemedi.
İnşallah bir ara fırsat bulur da bitirirse eminim güzel bir oyun ortaya çıkacaktır.
benim için sorun yok. Bilginiz olsun istedim
Okey oyunu şu an yapılıyor mu tam olarak? El atma gibi bir düşüncemiz olabilir bu yüzden soruyorum.
Nadir başlamıştı ama vakit ayıramadığını söylüyor.
Siz de el atabilirsiniz elbette.
Çok da güzel olur.
Kullanıcıların en çok beklediği oyunlar Pişti, Batak ve Okey'di.
Sayenizde Pişti'ye kavuştuk.
Ama bu üçünün arasında kuşkusuz en çok bekleneni OKEY oyunu.
Anket yapsak açık ara OKEY çıkar diye düşünüyorum.
Eğer öyle bir projeye girerseniz ben de gelişmesi için elimden geldiğince fikir ve materyal anlamında destek olmaya çalışırım.
Eminim forumdaki diğer arkadaşlarımızdan da gerek görsel anlamda gerekse ayarlar ve özelleştirmeler anlamında çok güzel fikirler gelecektir.
Yeni güncellemede sorun var sanırım.
Oyunu açıp yeni oyun deyince, oyun listesine dönüyor. Oyundan çıkıyor.
bende de önceki sürümden beri aynı hata var ayarları kurcalayınca yükselt ve yükseltme seçeneği geliyor yükseltme deyip yeni oyun deyince oyundan düşüyorAllah allah, testten de geçti amaNeden öyle bir hata veriyor acaba. Oyunu silip tekrar yükler misiniz Özgür Bey?
bende de önceki sürümden beri aynı hata var ayarları kurcalayınca yükselt ve yükseltme seçeneği geliyor yükseltme deyip yeni oyun deyince oyundan düşüyor
ben de sorun yok. Tek kusuru vale'ler ne hikmetse hep cpu'ya gidiyor. Ama ona ragmen madara ettim cpu'yu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?