Oyun Paylaşımı yapan Arkadaşların Dikkatine !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4yhan

4yhan

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Paylaşımı yapan Arkadaşların Dikkatine !!!!!
Merhaba bu ilk konu başlığım. Çok sık ziyaret ettiğim bir forum ve en çok oyun bölümünü ziyaret ediyorum. Gördüğüm şu. Oyun paylaşımı yapan arkadaşlar tüm androidlere uyumlu diyor onlarca androidli telefon var ve hepsi elinde olup denemişler gibi konusuyorlar. Telefonların ekran çözünürlüğünü GPU sunu hesaba katmadan tüm androidler ile uyumlu ibaresini paylaşımlarınıza ekleyip kullanıcıları yanıltmayın. Sen telefonu rootlamıssındır türlü yollar ile oyunu açmışsındır. Ancak her kullanıcı root yapmayı bilmiyor yada rootlu cihaz kullanmak istemiyor. Lütfen oyun paylaşımı yaparken hangi cihazda denendiğini belirtiniz. Kesin kanıya varmadan tüm androidlere uyumlu demeyin. Bu bir eleştiri değil sadece belirtmek istedim. Forumda bilinçli paylaşım yapanlara sözüm yok onlara ayrıca teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: hami10, emur ve gfbkemal23

bertinos

bertinos

Üye
Katiliyorum :)

xedgo

xedgo

Üye
aynen öle, sonuna kadar katılıyorum...

BadLucian

BadLucian

Üye
Doğru bir noktaya parmak basmışsın hocam ammavelakin ben oyunları önce googleplayden kontrol edip öyle indiriyorum daha garanti oluyor ama şöyle bir durum var mesela samuray vengence 2 googleplayde galaxy s plus ile uyumlu değil diyor ama bu sitede uyumlu sürümünü buldum yani deneme yanılma yöntemide bence gözardı edilemeyecek bir alternatif...

4yhan

4yhan

Üye
    Konu Sahibi
Doğru bir noktaya parmak basmışsın hocam ammavelakin ben oyunları önce googleplayden kontrol edip öyle indiriyorum daha garanti oluyor ama şöyle bir durum var mesela samuray vengence 2 googleplayde galaxy s plus ile uyumlu değil diyor ama bu sitede uyumlu sürümünü buldum yani deneme yanılma yöntemide bence gözardı edilemeyecek bir alternatif...

Haklısın göz ardı edilmeyecek ama binde bir çıkıyor bu dediğin yada bana denk gelmedi... Sonuçta bilinçli paylaşım yapan kişi paylaşım altına belirtiyor ben hiç bir denemesi olmadan her android telefona olur diyenlere seslendim :)

• Beğen
Tepkiler: emur

sadikbircan

Üye
aslında her androide olur ibaresi ne kadar yanlışda olsa oyun firması sizin telefonunuzun gpu su için destek veriyorsa sizin ekran çözünürlüğünüze sahip diğer cihazlarda sorun olmuyorsa sizdede açar yani 4-5 cihazda çalışması tüm cihazlarda çalışabileceği anlamaına gelir aslında.Tek sorun bazı oyunların(street fighter 4 gibi) root istemesi bunun dışında pekde problem yok aslında.

PME 4L

PME 4L

Üye
Dogru diyorsunda telefon çeşitliligi olayı bozuyo

PME 4L

PME 4L

Üye
Bu yüzden sorun çıkıyor

mahirbs

Üye
:oke:

yasinzz

Üye
ow Yea dogrusun

4yhan

4yhan

Üye
    Konu Sahibi
aslında her androide olur ibaresi ne kadar yanlışda olsa oyun firması sizin telefonunuzun gpu su için destek veriyorsa sizin ekran çözünürlüğünüze sahip diğer cihazlarda sorun olmuyorsa sizdede açar yani 4-5 cihazda çalışması tüm cihazlarda çalışabileceği anlamaına gelir aslında.Tek sorun bazı oyunların(street fighter 4 gibi) root istemesi bunun dışında pekde problem yok aslında.

GPU yardımcı programlar ile simüle edilebiliyor. Siz 4-5 cihazda çalışması tüm cihazlarda çalışlabilir anlamına gelir diyorsunuz ama ben deneyim yaşadığım için yazıyorum. Dediğiniz gibi olmuyor. Sunuda belirteyim hiç bir oyun root istemez. Yada bana denk gelmedi Bassetiğiniz oyun kırılma olduğu için root istiyor. Root yasal değil biliyorsunuz, yasal olsaydı cihazlar rootlu gelir fellik fellik bu cihaz nasıl root edilir diye araştırma yapmazdık :D artı yasal olmayan bir sey için oyun üreticileri neden destek versin :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Uyarı için teşekkürler, konu başlığımı değiştirdim eski haline benzettim biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt