Oyun Oynamak İçin Tasarlandı: MSI GX733

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal Karakaya

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Oynamak İçin Tasarlandı: MSI GX733
MSI Intel işlemcili oyun canavarı GT725'i duyurmasının ardından AMD işlemci taşıyan ikinci bir oyun bilgisayarını daha tanıttı. AMD’nin Turion X2 Ultra işlemciye sahip olan dizüstü bilgisayar oyun severlerin dikkatini çekecek türden. 2 GB DDR2 ram içeren makina ATI HD 'den güç alıyor. ATI HD 4670 512 MB GDDR3 bellek içeriyor. Sabit disk ise 500 GB'a kadar kapasite desteği sunuyor. 2 MP çözünürlüklü web kamera, HDMI ve VGA görüntü çıkışları, 3 adet USB portu diğer özellikleri arasında. Opsiyonel olarak sunulan Blu-ray okuyucu ve tercihe göre altı yada dokuz hücreli batarya seçeneklerini de unutmamak lazım. Şimdilik piyasaya ne zaman ve hangi fiyatla çıkacağı belli değil.

• Beğen
Tepkiler: djserkan37

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
süper bir pc benziyor ekran kartı yakıyo

tecnolog

tecnolog

Üye
makine süper ama fiyatı ?

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
süper ya

Marchegiani

Marchegiani

Üye
MSI'nin oyun laptopları manyak.Adamlar neler koymuşlar.Ağırlığı 4 kg'dan aşağı değildir.:)

djserkan37

djserkan37

Üye
Süpermiş Vall Paylaşım İçin Teşekkürler.

Mebuchadnezzar

Üye
Bilgisayarlar süperde paralarıda öyle dell xps m1730 gibi sordum 2500 $+ Kdv den başlıyorlar diyordu temsilci üstelik giriş seviyeli olanlar 6 7 ay oldu düşmüştür büyük ihtimal ama yinede pahalı toshiba qosimo serisi çok güzel ya herşeyi geçtim tipleri manyak ekran kartı olarakda 512mb 9600gt veya 1gb 9800gts var bi sitedede 1gb 9800gt ekran kartlı gördüm ama galiba yanlış yazılmış güzel notebook ama 3700 TL fiyatı var çok tuzlu çok

ALPARS™

ALPARS™

Üye
:)güzelmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...