MSI’dan yeni bir oyun notebook modeli geldi: GT72S G Tobii

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
MSI’dan yeni bir oyun notebook modeli geldi: GT72S G Tobii
MSI’dan göz izleme teknolojisi içeren yeni bir oyun odaklı notebook geldi…



Tayvan’ın dikkat çekici donanım devlerinden olan MSI, PC segmentinde özellikle de dizüstü pazarında adından söz ettirirken, oyun severlere yönelik sunduğu üst seviye modelleri ülkemizde de ilgi görüyor.



2016’da yeni modelleri ürün yelpazesine ekleyen firmadan, geçtiğimiz hafta MSI GT72S G Tobii adı ile yeni bir oyun odaklı dizüstü notebook duyurusu gelmişti. Bu yeni cihaz gelen bilgilere göre Amerika Birleşik Devletleri’nde Newegg gibi bazı satıcılar üzerinden satışa sunulmuş durumda.

Tom Clancy’s The Division adındaki geçtiğimiz sene sonlarında sunulan oyun da notebook ile birlikte gelirken, MSI GT72S G Tobii, 17.3″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde ekran içeriyor.

Intel tarafından geliştirilen 6. nesil Core i7-6820HK işlemciden güç alan MSI GT72S G Tobii notebook 32GB DDR4-2133 sistem belleği ile sunulmakta. Oyun notebooklarında en önemli parçalardan olan ekran kartı ise Nvidia GeForce GTX 980M olarak yer alıyor.

256GB PCIe tabanlı SSD ve ayrıca 1TB HDD bu yeni cihazda konumlandırılmış. 801.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, Blu-ray yazıcı, Killer Gaming Network E2400 LAN, 6 x USB 3.0 portu, 1 x USB Type-C portu, mini DisplayPort, HDMI çıkışı diğer önemli özellikler olarak sayılabilir.

MSI GT72S G Tobii’nin ayrıca sahip olduğu en önemli özelliklerden bir tanesi de göz izleme teknolojisine sahip olması. Bu teknoloji işletim sistemi kontrolü ya da oyunlarda kullanılabiliyor.




MSI’dan yeni bir oyun notebook modeli geldi: GT72S G Tobii - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
980 DDR4 RAM Güzelmiş Ama Fiyati Yüksek Olur Baya Bunun
 


Üst Alt