Oyun Öncelikli Tel. Alcam Bütçe: Sınırsız

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

JB yapmak eskisi gibi karmaşık değil ya hiç para kaptırmaya gerek yok telefonculara.Bence Iphone 5'i bekle ne olursa olsun 4S'ten çok daha iyi olacağı kesin.

Ama şunları da ihmal etmemek gerekiyor:
-Jb,iOS her ne kadar mükemmel olsa da stabilitesinin bir kısmını götürür.
-iPhone hep 3.5" ekran.One X ileride muhtemelen daha kaliteli oyunlara sahip olamasa bile - ki olacak gibi - ekran yönünden avantajlı.
Arkadaşım sana tavsiyem ekran önemli değilse Apple iPhone 4s,önemli ise Htc One X veya yakında çıkması muhtemel Samsung Galaxy Note 2.

- - - Eklendi - - -

Oyun = iPhone 4S. Bütçe sınırsız olduğu için çeşit çeşit aksesuarlar var milyarlık. Onları da aldın mı tamamdır :oke:

Adam zengin beyler,dağılın.:zuhaha:

- - - Eklendi - - -

kesinikle oyun program cihazı alacaksan apple iphone4s al şuan 1.6gb lık oyunları yükleyip oynarken o android cihazlar ağzı açık bakıyor apple iphone 4s i diğer cihazlarla karşılaştırmak istersen (performans açısından ) glbencmark ın sitesine bak şuan apple iphone4s i - 4 çekirdekli samsung ve htc bile paçasını yere çekemiyor ki düşün şimdi belki bugün bu akşam yeni apple iphone tanıtılacak büyük ihtimalde 4çekirdekli gpu ile gelecek ozaman vat haline diğer cihazların . benden söylemesi apple tercih edin kafanız rahat olsun ha olmuyorsa samsung appleın güzel bir kopyasıdır tercih edebilirsiniz galaxys3 mesela ama oyunprogramda çok sıkıntı çekersiniz

Çok haklısın kardeşim.Belki olursa ekran boyutu sorun olur...

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Hiç oyun yokmuş gibi konuşmadım.Adam oyun istiyorum diyince seninde dediğin gibi 4S şuan bir numara.Yorumlarda Android telefonlar önerileceği ve arkadaşımızın aklını çelebilecekleri için peşin peşin söyledim.Ayrıca yorumumda Galaxy SII v.s oyun yok gibi bir şey söylemedim oyun konusunda 4S ile yarışamayacaklarını söyledim.

Yanlış anlamışım özür dilerim ;)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
BENCEDE İphone 4s.

futbol123

futbol123

Üye
İphone 4s,one x,galaxy 3 seçim senin

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sadece oyun içinse İphone 4S > Htc One X > SGS3 :oke: Ama sadece oyun değil herşeyiyle süper olsun dersen olay değişir ;)

handci04

handci04

Üye
Acaba bu ayfonu savunanlar ayfon kullanıyorlar mı?iphone tabiki bir numara ama belki adamın parası yoktur arayüzü beğenmiyordur en iyi olması demek herkes alsın demek değil

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Acaba bu ayfonu savunanlar ayfon kullanıyorlar mı?iphone tabiki bir numara ama belki adamın parası yoktur arayüzü beğenmiyordur en iyi olması demek herkes alsın demek değil

Adam bütçe sınırsız diyor ve öncelik arayüz değil oyun.Arayüzünü sevmese IOS istemiyorum der.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İphone tabiki bir numara değil başta bunu belirtmek isterim :) Bu sizin görüşünüz. Sadece oyunda en iyi bence diğer alanlarda S3 ve One X geçer bence ;) Bu arada başlığı okursanız parasının olup olmadığını anlarsınız :)

saruman_me

saruman_me

Üye
Kesinlikle Iphone 4S

handci04

handci04

Üye
İphone tabiki bir numara değil başta bunu belirtmek isterim :) Bu sizin görüşünüz. Sadece oyunda en iyi bence diğer alanlarda S3 ve One X geçer bence ;) Bu arada başlığı okursanız parasının olup olmadığını anlarsınız :)
java bi telden girmiştim başlık tam görünmüyordu kusura bakmayın

DarkAngel1444

Üye
kafanızmı iyi adamın bütçe sınırsız siz s3 al diyorsunuz s3 infinite blade2 yi bile kaldırmaz.S3 OYUN TELEFONU DEİL.İPHONE KASMAZ CÜNKÜ İÇİNDE A5 CİP VAR OYUN PERFORMANSI COK SUNUYOR.BİDE APP STORE CABASI ANDROİD NEYMİŞ OYUNLAR TELEFONLARDA KASIYOR AMA İPHONE ÖNEM VERİYOR ŞUAN BÜTÜN OYUNLAR İOSDA BİDE KASMADAN OYNATIYOR GTA3 BENZERİ OYUNLARI BENCE İPHONE AL PARAM OLSA BENDE ONU ALIRDM

pRime.

pRime.

Üye
iphone

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yeni iPhone çok çok çok büyük ihtimalle 4'' olarak çıkacak ve sizde biliyosunuz ki Apple'ın inç kavramı diğer tüm firmalardan biraz farklı şuanki iPhone'ların 3.5'' ekranı bile diğer 3.5'' lerden daha büyük duruyor..
iPhone 4'' olduğu zaman SIII veya One X i pek aratmayacaktır :)
Bence sen New iPhone'ı bekle :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yeni iPhone çok çok çok büyük ihtimalle 4'' olarak çıkacak ve sizde biliyosunuz ki Apple'ın inç kavramı diğer tüm firmalardan biraz farklı şuanki iPhone'ların 3.5'' ekranı bile diğer 3.5'' lerden daha büyük duruyor..
iPhone 4'' olduğu zaman SIII veya One X i pek aratmayacaktır :)
Bence sen New iPhone'ı bekle :oke:

Fiyatda daha tuzlu olucak

enes-1907

enes-1907

Üye
kesinikle oyun program cihazı alacaksan apple iphone4s al şuan 1.6gb lık oyunları yükleyip oynarken o android cihazlar ağzı açık bakıyor apple iphone 4s i diğer cihazlarla karşılaştırmak istersen (performans açısından ) glbencmark ın sitesine bak şuan apple iphone4s i - 4 çekirdekli samsung ve htc bile paçasını yere çekemiyor ki düşün şimdi belki bugün bu akşam yeni apple iphone tanıtılacak büyük ihtimalde 4çekirdekli gpu ile gelecek ozaman vat haline diğer cihazların . benden söylemesi apple tercih edin kafanız rahat olsun ha olmuyorsa samsung appleın güzel bir kopyasıdır tercih edebilirsiniz galaxys3 mesela ama oyunprogramda çok sıkıntı çekersiniz

benim neo bile açıyo 1.6 gb oyunları s3 düşünemiyorum bile

random1

random1

Üye
oyun amaçlı ise tabiki iphone.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Xperia

Üst Alt