Para vermediğim için şanslıyım. Alacaktım bir de oyunu.Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızerişime açıldı.
Alınca hep bizde mi kalıyor hocam?Battlefield 4 dahil olmak üzere toplamda 310 TL'lik 10 oyunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'da ücretsiz.
Oyunların Steam sayfalarını da aşağıda bulabilirsiniz.
Prime Gaming Oyunları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 21 Haziran'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 1 Temmuz'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 25 Haziran'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 18 Haziran'da sona eriyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- 11 Haziran'da sona eriyor
AynenAlınca hep bizde mi kalıyor hocam?
Tomb Raider 2016 vereceklerdi diye bir söylenti vardı.Epic Games'teki 49 TL'likLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoyunu 10 Haziran'a kadar ücretsiz.
O iyiymiş yine Red Dead Redemption verecek diyeni duydum ben.Tomb Raider 2016 vereceklerdi diye bir söylenti vardı.![]()
Verirlerse paylaşırızTomb Raider 2016 vereceklerdi diye bir söylenti vardı.![]()
VR imişSteam’de bulunanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoyunu kısa süreliğine ücretsiz oldu.