Oyun için hangi telefonu almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wgamerw

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için hangi telefonu almalıyım ?
merhaba arkadaşlar ben yeni telefon almayı düşünüyorum bütcem 400-500 TL civarıdır.Ben telefonda Oyun oynamayı,Müzik dinlemeyi,Video izlemeyi seviyorum wi-fi'li bir telefon istiyorum dokunmatik bir telefon olmalı bütcem doğrultusunda özellikle iyi oyun oynuyabilecem en iyi telefon hangisidir?​

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
O Fiyata Çok İyi Oyun Oynatabilen Telefon Alamazsın.

theposies

theposies

Üye
psp al oyun istersen :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Alabilecegin en iyisi ikinci el galaxy s felan. Oda 600 civarı.

şerefli

şerefli

Üye
eğer ikinci el alcaksan sana bi dolu model söyleeyebilirm htc hd2 baba telefondur 1ghz işlemci 512 ram amd grafik işlemci var ve en güzel özelliği 4.3 inç ben ondan alcam sanada onu öneririm oyun oynamk istersen iphone(iphone 2g ve 3g hariç) ve androidli telefonlara bak

- - - Eklendi - - -

grafik işlemci olup olamasına dikkat et eğer grafik işlemci yoksa istediğin kadar uğraş en fazla dandik java oyunları oyanabilirsin onun içinde 2009 ve 2010 dan sonra çıkan androidli telefonlara yönel bence oda sıfırı 500 tl altına inmesin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia 603 alabilirsin. Bütçeni biraz zorlaman gerekiyor. 559 liraya Hepsiburada.com'da satılıyordu en son.

wgamerw

Üye
    Konu Sahibi
Telefon konusunda bilgim pek yok İkinci el veya çin malı düşünmüyorum 559 tl civarına çıkabilirim bütcem doğrultusunda en iyi oyun oynayabileceğim telefonu arıyorumSony Ericsson Live With Walkman ve Nokia 603 şuan düşündüğüm telefonlar sizce hangisini almalıyım? birde bende şuan samsung c3010s var bundaki gibi flash oyunlar dışında yeni çıkan 3d oyunları çalıştırabilirmi bunlar ?​

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Oyunu çok iyi oynayamasanda yinede iyi oynar, galaxy y falan fena değildir.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Telefon konusunda bilgim pek yok İkinci el veya çin malı düşünmüyorum 559 tl civarına çıkabilirim bütcem doğrultusunda en iyi oyun oynayabileceğim telefonu arıyorumSony Ericsson Live With Walkman ve Nokia 603 şuan düşündüğüm telefonlar sizce hangisini almalıyım? birde bende şuan samsung c3010s var bundaki gibi flash oyunlar dışında yeni çıkan 3d oyunları çalıştırabilirmi bunlar ?​

Live with walkman.Niye diye sorarsan 2 side 1ghz ama 603 de oyun kıtlığı var.Walkmanda shift,asphalt6,dungeon hunter 2,tap tap,nova 2,gta 3,ganstar serisi,pes 2012 ve daha nice oyun oynayabilirsin.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
kardeşim symbian almada ne alırsan al önerim galaxy ace android al yani

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LW Walkman

aleranol

aleranol

Üye
Live with walkman.Niye diye sorarsan 2 side 1ghz ama 603 de oyun kıtlığı var.Walkmanda shift,asphalt6,dungeon hunter 2,tap tap,nova 2,gta 3,ganstar serisi,pes 2012 ve daha nice oyun oynayabilirsin.

saydığın şeyleri 603 de oynatabiliyor merak etme. Ama bu ikisi arasından oyun demişsin sanırım bilgisayar sorunun var. Bence live with walkman al güzel telefon.

wgamerw

Üye
    Konu Sahibi

saydığın şeyleri 603 de oynatabiliyor merak etme. Ama bu ikisi arasından oyun demişsin sanırım bilgisayar sorunun var. Bence live with walkman al güzel telefon.
Dışarıda çok oluyorum telefon almayı düşünüyordum bende oyun oynamayı seviyorum :) [h=1]Sony Ericsson Live with Walkman ve Samsung Galaxy Gio S5660 arasında kaldım Walkman bir adım önde benim için :)[/h]

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Walkman'de adreno 205 grafik islemci var yakar geçer.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
600 lira civarlarında sanırım

- - - Eklendi - - -

Ortalama fiyatlar

aleranol

aleranol

Üye
tabiikide walkman al ama telefondan oyun oynamak da çok zevksiz olabiliyor.

şerefli

şerefli

Üye
bak kardeş benişm dediğim gibi ikinci el temiz az kuullanılmış htc hd2 al pişman olmayacaksın

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

gta 3 ve gangstar serisi yok symbianda ki bence bunlar olmazsa olmaz oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...