Oyun Destekleyen Cep Telefonu Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

pckobat28

pckobat28

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Destekleyen Cep Telefonu Modelleri
Arkadaşlar çok kez sorulduğu için bu konuya bir başlık açma gereğini duydum. Anycool olarak satılan modellerden sadece D6000, D6000i, D7000, TC500, TC800 modellerine nes uzantılı oyunlar yuklenir. Yani eski atari oyunlarını eğer boyutları çok büyük değilse bu modellere yükleyebilirsiniz.
Java destekli oyunlar ise Cect i9 modeline yüklenebilir. Cect i9 model için sitemizde tamamen dokunmatik ekranda oynanabilecek oyunlar paylaşılmıştır.

T808, T818, T828, T838, T838i, N100, N99i, Z1, F888, F999, D3000, F909, N101, N102, NG200, NG600, NG700, N700i, T628, T688, D5000, modellerine maalsef oyun yuklenmez.

Birkere Çin telefonlarına oyun yuklenebilmesi için telefonun oyunmenüsünde SIMULATOR GAMES diye bir seçenek olması gerekiyor. Busimulatör games sizin hafıza kartı GAMES klasörüne attığınız oyuınlarıotomatik olarak görür.



OYUNLAR NASIL YÜKLENECEK?

Vermiş olduğum oyunları rar dan çıkardıktan sonra telefondaki hafızakartındaki "games" klasörüne kopyalıyoruz. Eğer hafıza kartınızda böylebir klasör yoksa games ismin de bir klasör oluşturmalısınız. Buradaönemli olan konu klasörün ismi ingilizce games olması. Oyunları klasöreyükledikten sonra telefonun oyunlar menüsünü açıyoruz ve SimulatörGames başlığını açıyoruz. İki seçenek çıkacak karşımıza; List veSetting. List e girdiğiniz zaman klasöre attığımız oyunların hepsi20şerli grupta gösterilece. Yani 19. oyundan sonra Page[2] seçeneğinigöreceksiniz. page[2] ye girdiğiniz zaman yine 20 lik bir liste. Buyüklediğiniz oyunun sayısına göre değişir. Bu listeden herhangi biroyunu seçip, ilk olarak ses açma kapama tuşlarıyla ilerleyeceksiniz...
 
  • Beğen
Tepkiler: unallaz61, sexensekiz88, 52mesudiye ve 1 kişi daha


Odysseus

Odysseus

Üye
Dün bir tane Verson VX99 satın aldım. Çift sim kartlı. Çin ürünü. Cihazda java desteği mevcut oyun ve program yüklenebiliyor. Arkadaşlara tavsiye edebiliriz.
 

kadiracar2828

Üye
merhaba bana lütfen yardım edin lütfen
sorunum şu bende trident s193 var dokunmatik iphone kopyası ben oyun indirdim internetten rar dosyasından çıkardım telefonun hafıza kartına attım telefona yükledim ( telefonda java var) java nın içinden açtım önce açıyor daha sonra next quit gibi seçenekler var tıklıorum olmuyo ekranda herhangi bir sorun yok sonra bunu n95 8 gb ta denedim oldu bu telefon sanırım dokunmatik olduğundan öyle buna bir çözüm bulabilirseniz çok makbule geçir şimdiden teşekkürler beni boşa çevirmeyeceğinizden şimdiden eminim saygılar sevgiler......

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ses tuşlarıyla ileri geri filan denedim oda olmadı
 

kolerass

Üye
nerde oyunlar
 

will.i.am

Üye
Selam Bana Yardım edin cect e72 telefonuna jawa oyun atılırmı lütfn beliyorum
 

just_beat_it

Üye
yazdılarını az çook okudum... blackberry 8320 curve kullanıorum hafıza kartında yada menude ' game die bi seçenek yok dha anlaşılır net anlatabiliri misinz oyun yuklemeyi
 

sexensekiz88

Üye
oynları göremessemde bu yol n98+ içinde geçerlimi???
 

fbserdar123

Üye
atılmaz aga o s60 türüdür. Jawa almaz:pro:

--------------- Ekleme ---------------

uygulamalar yazar ordadır
 


Üst Alt