düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim
merhaba arkadaşlar, benim de bir destek talebim olacaktı, siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bir sorunum var. eskiden 6630 da oynadığım Pirates isimli ( ) şu linkteki, oyunu çözünürlüğü de 176*208 oluyor sanırım.. ben bu oyunu çok seviyorum. biraz strateji biraz eğlence yani çok güzel.
Maxicep.com - düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim şimdi ise N97 model telefonum var. dün rastgele Pirates oyunun jar dosyasını gördüm attım telefona, kurdum, fakat ekranın sol üst köşesinde ufak bir şekilde gösterdi. hemde oyun açılma sonrası tuşlar da işe yaramıyor. acaba ben bu oyunu şimdi bu telefonumda nasıl oynayabilirim? şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

hotlock

hotlock

Üye
merhaba arkadaşlar, benim de bir destek talebim olacaktı, siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bir sorunum var. Eskiden 6630 da oynadığım pirates isimli ( ) şu linkteki, oyunu çözünürlüğü de 176*208 oluyor sanırım.. Ben bu oyunu çok seviyorum. Biraz strateji biraz eğlence yani çok güzel.
Maxicep.com - düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim şimdi ise n97 model telefonum var. Dün rastgele pirates oyunun jar dosyasını gördüm attım telefona, kurdum, fakat ekranın sol üst köşesinde ufak bir şekilde gösterdi. Hemde oyun açılma sonrası tuşlar da işe yaramıyor. Acaba ben bu oyunu şimdi bu telefonumda nasıl oynayabilirim? şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

jar dosyasını winrar la açmayı dene ordan metaınf diye bi klasör olacak yanlış hatırlamıyosam oraya gir ve manifest dosyasını not defteriyle aç biraz uğraş yaparsın ;)

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunu n97 ye uyarlayıp çalıştırana, webte 10 GB hosting verecem.

hotlock

hotlock

Üye
gönder oyunun dosyasını sana ayarlım versende olur vermesende ;)

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
oyun dosyası burada. N97 de normal bir şekilde oynanabilirse, 10 gb web alanı vereceğim.

hotlock

hotlock

Üye
bi dene reiz çalışmazsa haber et ;)

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
yapmaya çalışmışsın ama olmamış...:S

hotlock

hotlock

Üye
Oyunun orjinal çözünürlüğünü biliyomusun ? Ben 240x320 diyerekten ayarlayıp 640x320 yaptım bide yatay dene ;)

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
malesef...

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
arkaşım, bu oyun 176*208 s60v1 orjinaliymiştik, ancak daha sonra ki araştırmalarımda yabancı bir sitede bir arkadaş 240*320 çözünürlüğe yani s60v3 e uyarlamış. ben bu dosyayı paylaşıyorum. oyunun ilk halinde kontrol tuşları bir işe yaramıyordu, ancak sonradan bulduğum dosyada kontrol tuşları çalıştı. geriye kalan tek şey ise çözünürlüğü 240*320 den biraz daha büyütmek, yani N97 ye 640*360 çözünürlüğü yani. bu son paylaştığım dosyadaki oyunu indirip biraz kurcalarsan yaparsın sanırım ve teklifim hala geçerli 10 GB Web hosting vereceğim. şimdiden teşekkürler

fatih54102

fatih54102

Üye
10 gb web hosting nedemek site mi yani .com lu gibi?

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
eğer .com lu domaini varsa, DNS lerini yönlendirir. yoksa ben bi IP adresi veririm, oraya 10 GB a kadar istediği dosyayı yükler, istediği yerden de ulaşır..

fatih54102

fatih54102

Üye
ya bana .com veya .net li yani free olmayan bir domain lazım symbian proje için türklere destek olmak istiyorsanız pm atın.

emrelives

Üye
    Konu Sahibi
son durum nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt