emrelives
Üye
düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim
merhaba arkadaşlar, benim de bir destek talebim olacaktı, siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bir sorunum var. eskiden 6630 da oynadığım Pirates isimli (
Maxicep.com - düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim şimdi ise N97 model telefonum var. dün rastgele Pirates oyunun jar dosyasını gördüm attım telefona, kurdum, fakat ekranın sol üst köşesinde ufak bir şekilde gösterdi. hemde oyun açılma sonrası tuşlar da işe yaramıyor. acaba ben bu oyunu şimdi bu telefonumda nasıl oynayabilirim? şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) şu linkteki, oyunu çözünürlüğü de 176*208 oluyor sanırım.. ben bu oyunu çok seviyorum. biraz strateji biraz eğlence yani çok güzel.Maxicep.com - düşük ekran çözünürlükte java oyununu yeni model cep telefonda nasıl oynayabilirim şimdi ise N97 model telefonum var. dün rastgele Pirates oyunun jar dosyasını gördüm attım telefona, kurdum, fakat ekranın sol üst köşesinde ufak bir şekilde gösterdi. hemde oyun açılma sonrası tuşlar da işe yaramıyor. acaba ben bu oyunu şimdi bu telefonumda nasıl oynayabilirim? şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.