Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bahsettigim ekran karti dunyanin en hizli ekran karti olarak biliniyor baska bir sey demiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Matthe

Matthe

Üye
  • Beğen
Matthe

Matthe

Üye
Bahsettigim ekran karti dunyanin en hizli ekran karti olarak biliniyor baska bir sey demiyorum :)

Dünyanın en hızlı ekran kartı Asus Ares 2'dir. 7970 var onda. Masaüstünde en hızlı olduğuna herkes hemfikir tabi fakat notebookta amd alınmaz diyorum. Alan pişman olur oyunlarda...

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar. Yorumlarınız benim için çok önemli. Notebook'ta AMD almıyorum. Z580 de karar kıldım. daha iyisi aynı fiyata olursa yazarsanız sevinirim. Çok Teşekkürler.

Uhops

Uhops

Üye
Dünyanın en hızlı ekran kartı Asus Ares 2'dir. 7970 var onda. Masaüstünde en hızlı olduğuna herkes hemfikir tabi fakat notebookta amd alınmaz diyorum. Alan pişman olur oyunlarda...

Ares II en hızlı değil galiba en güçlü. En hızlısı 7990.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şeyi merak ediyorum. SSD daha iyi diyorlar. Bu laptopa SSD olur mu?

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Baya iyiymiş :D Peki bunların laptopa uygun olanını nerden bulurum ve fiyatı ne kadar olur?

Marka olarak ne tavsiye edersiniz?

Son olarak bilgisayarı aldığımda yanında veren 1TB disk ile beraber kullanabiliyor muyum? Hızı yine çok fark eder mi? Fark etmesi için sistemi SSD ye mi kurmam gerek?
Neden böyle düşündüğümü sorarsanız fiyatları çok pahalı. ben 120 GB falan alabilirim. Sadece 120 GB bana yetmez ve o 1TB ın boşa gitmesini istemiyorum.

- - - Eklendi - - -

Bi de şu bilgisayarı gördüm hangisi iyi sizce?

Bununla son çıkan oyunları (Call Of Duty MW ve Black OPS GTA4 gibi) kasmadan rahat bir şekilde oynayabilir miyim? Bu oyunları Z580'de de oynayabilir miyim?

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Uzadıkça uzadı ama ben de hayatım da her zaman laptop almıyorum almışken iyisi olsun diye uğraşıyorum ve sizin tavsiyelerinize güveniyorum. Şu laptop'ıda gördüm özelliklerine göre ucuz geldi bana bir de siz baksanız?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ben bunu freedos alsam daha ucuz olur yani güvenilir freedos satan bir site var mı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şu z580'den vazgeçin artık modası geçti kasa rengide iğrenç tabi bu kısmı benim şahsi fikrim :) Z580'le oyun oynarsın evet ancak z500 varken oyun oynamak için z580 alınmaz. Bak

z500'ün 3 modelini önerdim 1.sinin fiyat çok uygun 1300'den aşağı bi laptopta gt645 var. 4 gb oyunlara yeter ram biraz düşük gelebilir ama yeterli olacaktır. 500 gb yetmez dersen yine harici alır durumu kurtarırsın ama bence yinede ilerisi için 6 gblık olanı al derim 1 tb hard disk olanı bütçen 1500müş zaten hatta bütçenin üzerine çıkabilirsen 1700'e i7 olanı bile var ama oyun için i7 gerekmez. Yani sana i5 yeterli olacaktır. Senin için önemli olan ekran kartı ve z500 dışında 1500'ün altında gt645 veya üstü bi laptop bulman zor.

• Beğen

joker..

Üye
şu z580'den vazgeçin artık modası geçti kasa rengide iğrenç tabi bu kısmı benim şahsi fikrim :) Z580'le oyun oynarsın evet ancak z500 varken oyun oynamak için z580 alınmaz. Bak

z500'ün 3 modelini önerdim 1.sinin fiyat çok uygun 1300'den aşağı bi laptopta gt645 var. 4 gb oyunlara yeter ram biraz düşük gelebilir ama yeterli olacaktır. 500 gb yetmez dersen yine harici alır durumu kurtarırsın ama bence yinede ilerisi için 6 gblık olanı al derim 1 tb hard disk olanı bütçen 1500müş zaten hatta bütçenin üzerine çıkabilirsen 1700'e i7 olanı bile var ama oyun için i7 gerekmez. Yani sana i5 yeterli olacaktır. Senin için önemli olan ekran kartı ve z500 dışında 1500'ün altında gt645 veya üstü bi laptop bulman zor.
neden z580 i dışladın ki :) lenovo z580 ile z500 arasında bi fark göremedim.senin varsa bildiğin bir şey paylaş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dışlamak değil fark tabiki var ekran z580de her laptopta bulunan bir ekran kartı var z500de şuan ortalamanın üstünde bir kart var ve daha hoş bi kasası var.

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Mad Eagle fikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ediyorum. Bir mesajınla bana çok yardımcı oldun :D

- - - Eklendi - - -

Aslında 500 GB lık alsam yanında bir de 120 GB lık SSD alıp taksam performans fark eder mi?

Uhops

Uhops

Üye
Mad Eagle fikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ediyorum. Bir mesajınla bana çok yardımcı oldun :D

- - - Eklendi - - -

Aslında 500 GB lık alsam yanında bir de 120 GB lık SSD alıp taksam performans fark eder mi?

baya fark eder.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

tabi fark eder ancak önce araştır bakalım msata yuvası varmı ssd takılıyorsa imkanın varsa tak tabiki

restmod

restmod

Üye

Buna da bakabilirsin

Üst Alt