Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi
Öncelikle Herkese Selamlar!
Arkadaşlar ben taşınabilir bir oyun bilgisayarı istiyorum. Son çıkan oyunları en yüksek kalitede veya yüksek kalitede Fraps benzeri programlarla video çekerek oynayabileceğim bir bilgisayar olursa çok iyi olur. Bir de ileride çıkacak oyunlardan da kaldırırsa çok daha iyi olur. Son zamanlarda SSD öneriyorlar. SSD gerekli mi sizce? Gerekliyse alacağım bilgisayara nasıl SSD takarım veya aradığım özelliklere uygun SSD li bir bilgisayar varsa yazar mısnız?
Bütçem 1.500 tl civarı.

Şimdiden Teşekkürler!

Ben kendimce bir kaç bilgisayar baktım. Bunların fazlası, eksiği veya tam bana göre olanı var mı? Siz de bir şeyler önerirseniz sevinirim.

ASUS:

ACER:

DELL:

SAMSUNG:

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Yardım eden yok mu?

Uhops

Uhops

Üye
Ekran kartını googleye yaz. Yüksek ihtimal en başta notebookcheck.com diye bi site çıkacak o sitede ekran kartı hakkında bütün bilgileri bulursun. Ve oyunlarda FPS değerleri var onlarada bak FPS ne kadar yüksekse o kadar iyi olur.:oke:

- - - Eklendi - - -

Bütçene göre burdan bulabilirsin : www.maxicep.com/notebook-netbook/laptop-alacaksaniz-bakin-fiyat-performans-saglamlik-791499-yeni-mesaj.html

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/notebook-netbook/laptop-alacaksaniz-bakin-fiyat-performans-saglamlik-791499.html bide bu linki dene belki bu tıklanır:)

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin konuya baktım kardeşim. Sağ ol.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bir kaç ipucu vereyim, mutlaka i7 olmali islemci ve ekran kartinida amd almani oneririm, daha iyi performans ve daha ucuza getirtmis olursun

Matthe

Matthe

Üye
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Benim bir bilgim yok. Ben de çoğunlukla i5 ve NVIDIA bakmıştım ama. Bütçem çok değil 1500 falan. Buna uygun en iyisi hangisi sizce?

Matthe

Matthe

Üye

Z580 çok öneriyorlar fakat hiç denemedim bilmiyorum görmedim bile bilgisayarı. Bende bunun i7 işlemcili modelini almayı düşünüyorum hayırlısıyla

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Benim bir bilgim yok. Ben de çoğunlukla i5 ve NVIDIA bakmıştım ama. Bütçem çok değil 1500 falan. Buna uygun en iyisi hangisi sizce?

O zaman i5 ve iyi bir amd ekran karti sana yeter, yaninada 8 gb ram gayet iyi bir deneyim vaat eder sana

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlarınız için. Şimdide bun dediklerinize göre derin bir şekilde araştırma yapayım. :D

- - - Eklendi - - -

O zaman i5 ve iyi bir amd ekran karti sana yeter, yaninada 8 gb ram gayet iyi bir deneyim vaat eder sana

İyi bir AMD Ekran Kartı demişsin de hangisi iyi? GT serisini az çok biliyorum da AMD ile ilgili hiç bir bilgim yok.

Uhops

Uhops

Üye
Bir kaç ipucu vereyim, mutlaka i7 olmali islemci ve ekran kartinida amd almani oneririm, daha iyi performans ve daha ucuza getirtmis olursun

amd diğerine göre daha fazla ısınıyor(muş)

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten öyle mi kanıtı var mı yani?
Patronus arkdaşın dediğine göre bir bilgisayar buldum. Sizce nasıl?

- - - Eklendi - - -

Yellowworm arkadaşın dediği laptop bu sanırım.

Sizce hangisi iyi?

Uhops

Uhops

Üye
Gerçekten öyle mi kanıtı var mı yani?
Patronus arkdaşın dediğine göre bir bilgisayar buldum. Sizce nasıl?

güzel laptop ama gt635m li bir laptop alsan daha güzel olur.

vs

fps değerlerine bak. :oke:

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi

güzel laptop ama gt635m li bir laptop alsan daha güzel olur.

vs

fps değerlerine bak. :oke:

FPS değerlerine bakılırsa şu bilgisayar daha iyi herlde

Matthe

Matthe

Üye
Ya kardeşim amd'yi boşver sen şimdi unut onu. Notebook alacaksan Intel işlemcili Nvidia ekran kartlı alacaksın. Masaüstü pc'de AMD işlemci AMD ekran kartı olay budur. Z580'i al kurtul ya :)

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
aynen öyle :)

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ben her sekilde amd tutuyorum, amd daha ucuza geliyor cunku. Amd ekran karti onerisi yapmadim cunku kendi butcene gore en iyi karti sen bulmalisin. Zaten bastada dedigim gibi sadece ipucu, eni konu bilgi degil.

• Beğen
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim AMD diyorsun da bundan iyisini bulamadım. Eğer sen biliyorsan söyle. Bu ikisini karşılaştırırsak Z580 çok daha iyi oluyor. Hem indirimde. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Vallaha kart olarak hd 7990 in ustune tanimam ama hangi laptopda vardir bilemem.

• Beğen

Üst Alt