Oynadığınız Subway surfers nasıl meydana geldiğini biliyor muydunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Oynadığınız Subway surfers nasıl meydana geldiğini biliyor muydunuz?
Zevkle oynadıgınız subway surfers in nasıl meydana geldigini biliyormuydunuz programlamacı olan bir babanın oglu grafitiyle ilgilenmekteydi ve ailesi bu durumdan hiç hoşlanmamaktaydı cünkü bunun ogullarının başına iş acıcaklarını biliyorlardı ama cocuk onları umursamıyordu bir gün cocuk bir tren istasyonunun karşısında bina bulur gayet uygun oldugunu düşünür cantasından spreylerini cıkarırken binanın güvenligi cocuga dogru koşmaya başlar napıyorsun orda! cabuk gel buraya! diyerek bagırmaya başlar cocuk koşar ve karşıdan gelen trenin altında kalır babası hatıra olarak böyle bir oyun yapar oyunda şehir şehir dolaşıyor olmamızın sebebi cocugun en büyük hayalinin dünyayı gezmek olduguydu bunu biliyormuydunuz? bilmiyordunuz cünkü ben uydurdum ama iyi uydurdum dimi bari okuyun 2 saattir yazıyorum.

FACEBOOK TAN ALINTI :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2553318, KAYIP-ADAM, KD1907 ve 3 diğerleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güzel hikaye :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Hee

.caner.

.caner.

Üye
Zevk le mi oynuyoruz ? Çok sıkıcı...

AHMED...

AHMED...

Üye
:zuhaha: inandırıcıydı gerçekten sonuna geldiğimde şoklama oldu bende :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:zzz:

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Kolu felan kırılsa bacağı kopsa neysede cocuk ölüyor adam oyun yapıyor Daha okumaya başlayınca kim uydurdu bunu dedim :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
İlk okuduğumda bende gerçek sandım ama İnci Sözlük paylaşmıştı bilmeliydim yalan olduğunu :D Genellikle bu tip şeylerin hikayesi oluyor ya insana doğrudur geliyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
cocuk ölmüsmü:ehe

KD1907

KD1907

Üye
Zevkle oynadıgınız subway surfers in nasıl meydana geldigini biliyormuydunuz programlamacı olan bir babanın oglu grafitiyle ilgilenmekteydi ve ailesi bu durumdan hiç hoşlanmamaktaydı cünkü bunun ogullarının başına iş acıcaklarını biliyorlardı ama cocuk onları umursamıyordu bir gün cocuk bir tren istasyonunun karşısında bina bulur gayet uygun oldugunu düşünür cantasından spreylerini cıkarırken binanın güvenligi cocuga dogru koşmaya başlar napıyorsun orda! cabuk gel buraya! diyerek bagırmaya başlar cocuk koşar ve karşıdan gelen trenin altında kalır babası hatıra olarak böyle bir oyun yapar oyunda şehir şehir dolaşıyor olmamızın sebebi cocugun en büyük hayalinin dünyayı gezmek olduguydu bunu biliyormuydunuz? bilmiyordunuz cünkü ben uydurdum ama iyi uydurdum dimi bari okuyun 2 saattir yazıyorum.

FACEBOOK TAN ALINTI :D
Ahahahaah slajslshdllxhlhxhldkgdlydldhdylxlgzlglxgxlgglxlxgxgxlhlgxlhxlxhlxh

Emre

Üye
Cool story bro

MaxipmaN

Üye
android stabilite özürlü iken amma kasardı bu oyun, gerçi daha çok oyundan kaynaklıydı bug dolu idi herhalde

ModX

ModX

Moderator
Allah rahmet eylesin ölmüş mü?

Misafir - 830827

Hikayesinin duymuştum bence en anlamlı hatıra olmuş.

• Beğen
Tepkiler: ModX
AIS

AIS

Üye
Oyunu sevmeyen tek ben miyim?

• Beğen
Tepkiler: ModX