Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ownskin.comdan tema yapanlar bi bakabilir mi help me!
Sponsorlu Bağlantılar
Ömer Farukk
Üye
Konu Sahibi
ownskin.comdan tema yapanlar bi bakabilir mi help me!
arkadaşlar de ben bişi sorucam ownskinde tema yapıyorum bi türlü takwim görüntüsü degşmiyo nasıl degiştirebilirim yardım edin lütfen cok öne-mliii! temayı olusturuyom takwim görüntüsü degismiyo yardım lütfen
orgeneral2203
Üye
E orda tüm her yerin görüntüsünü kendin belirliosun zaten!!! Eğer arka plan diyosan onu kendin belirliosun!!!
pasifist
Üye
ownskinde takvim görüntüsüyle oynayamıyosun hatırladığım kadarıyla. arkaplanı değiştirince takvim arkaplanıda değişiyor ancak koyu bişeyler yaparsan takvim yazıları okunmuyo.
sublieutenant
Üye
hayır canım ekstrada ajanda arkaplanı var oradan ayarlanıyor!!!! gördüğün herşey değişir...
takvim görüntüsü deişiyo temayı yap kaydet hemen indirme sora hangi kategoriye koyduysan orda bi 5-10 dk. ara kendi yaptıgın temayı bull tıkla üstüne tıkladıkdan sora sol tarafta edit theme falan yazar
takvim görüntüsü deişiyo temayı yap kaydet hemen indirme sora hangi kategoriye koyduysan orda bi 5-10 dk. ara kendi yaptıgın temayı bull tıkla üstüne tıkladıkdan sora sol tarafta edit theme falan yazar