ovi store uygulama yükleme sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmad85

ahmad85

Üye
    Konu Sahibi
ovi store uygulama yükleme sorunu..
selamlar.. forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama bir problemim var.. ovi store dan indirdiğim bazı uygulamalar yüklenmesi esnasında 'yüklenmiyor' diye hata veriyor:vur.. sorunu yaşayan biri yardımcı olursa sevinirim.. flash falan kar etmedi.. eski versiyonda da böyleydi. yeni versiyon çıkınca düzelir diye düşünmüştüm ama sorun devam ediyo.. yardımcı olursanız sevinirim..

spartuas

spartuas

Üye
bndede aynı sorun var ortasında yüklenemiyor veya hata diyor yardım lütfen teşekkürler

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
selamlar.. forumda daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama bir problemim var.. ovi store dan indirdiğim bazı uygulamalar yüklenmesi esnasında 'yüklenmiyor' diye hata veriyor:vur.. sorunu yaşayan biri yardımcı olursa sevinirim.. flash falan kar etmedi.. eski versiyonda da böyleydi. yeni versiyon çıkınca düzelir diye düşünmüştüm ama sorun devam ediyo.. yardımcı olursanız sevinirim..
qt yükledin mi

ahmad85

ahmad85

Üye
    Konu Sahibi
hayır yüklemedim.. çok sorun yarattığını falan okumuştum. sorunu halledebilirmi..

----------Eklendi @ 20:36:21 ---------- Yazıldı @ 18:41:42 ----------

şimdi tekrar baktım qt yukluymuş. V4.7.3 ... Sorun aynen devam...

ahmad85

ahmad85

Üye
    Konu Sahibi
konu hakkında kimsenin bilgisi yok demek.. Nokia bize üvey evlat muamelesi yapıyor.. Sorunlardan kafamızı kaldıramıyoruz...

slant1111

slant1111

Üye
telefonun dilini inglzce yap öyle dene..

ahmad85

ahmad85

Üye
    Konu Sahibi
çok denedim... maalesef olmuyo..

ozggurr

ozggurr

Üye
adresindeki QT dosyalarini yukardan asagiya dogru sirayla telefonun C: diskine kurup dener misin bir daha..

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ya arkadaşlar kızmayın ama zahmetli bir yolu var Oviden uygulamayı indirirken veya yüklemeye geçmeden xplore den e sürücüsü fon altta indirdiği programı görüyoruz hemen kopyala yapıp boş bir klasöre yapıştırıyoruz daha sonra sis editör ile paketi parçalıyoruz içinden çıkan sis i yürüyoruz bu kadar----------Eklendi @ 00:14:16 ---------- Yazıldı @ 00:05:15 ----------Ya arkadaşlar kızmayın ama zahmetli bir yolu var Oviden uygulamayı indirirken veya yüklemeye geçmeden xplore den e sürücüsü en altta indirdiği programı görüyoruz hemen kopyala yapıp boş bir klasöre yapıştırıyoruz daha sonra sis editör ile paketi parçalıyoruz içinden çıkan sis i yürüyoruz bu kadar site yöneticileri artık qt arındırılmış program yüklerseler belki çoğu arkadaşın sorunu çözülür

duracok

Üye
Arkadaşlar. Benim E 7-00da da aynı problem var. Yazılım anna. Ne yaptıysam bazı uygulamaları indirirken kendi kendine iptal ediyor. Birde qt nedir, var mı yok mu nasıl anlıyoruz ? Anna için lüzum var mı ?
Teşekkürler

deli oğlan

Üye
Arkadaşlar. Benim E 7-00da da aynı problem var. Yazılım anna. Ne yaptıysam bazı uygulamaları indirirken kendi kendine iptal ediyor. Birde qt nedir, var mı yok mu nasıl anlıyoruz ? Anna için lüzum var mı ?
Teşekkürler

arkadaşım *#0000# yapıp şeçeneklerden güncellemeleri kontrol et deyip çıkan güncellemeyi yükle bütün sorunların çözülecek..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ah bide o günceleme c6-01 e gelse bzde kurtulsak

tugrul_27

tugrul_27

Üye
telefonları c7 olanlar v 25 yüklesin v25 te qt sorunu yok bu sayede oviden istediğiniz qt destekli bi uygulamayı rahatça kurabilirsiniz telefonu c6-01 olanlar yani ben benim gibler v25 in gelmesini beklicez bizde hala qt sorunu devam ediyo bizde napıyoruz telefonun dilini ingilizce yapıp öyle yüklüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt