ovi store açılmıyor yardım liütfennn....

Sponsorlu Bağlantılar

adiguzel1978

Üye
    Konu Sahibi
ovi store açılmıyor yardım liütfennn....
Arkadaşlar ovi mağazasında uygulamalar bölümünden birkaç program yükledim uygulamalar bölümüne geri döndüm ve programları düzenliyodum. Aynı zamanda nokianın kendi web tarayıcısında facebook açıktı. Programları denerken ovi mağazası kendini kapattı ve birdaha açılmadı ondan sonra nokia nın web tarayıcısıda kapandı ve şuan açılıyor gibi yapıp kendi kendini kapatıp İnternet sekmesinin içine yani menüye geri dönüyor. Ovi mağaza açılışı esnasındada nokia ovi yazısı çıkıyor ancak açılmıyor. Son yüklediğim programların hepsini sildim ve tekrar denedim sorun çözülmedi. Daha önce yükeldiğim milliyet uygulamasınında açılmadığını farkettim. Ancak opera messenger gibi diğer uygulamalardan internete girebiliyorum.
Bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

tahsin yuksel

Üye
jkıookplş

yilan53

Üye
aynı sorun bnede de oldu çözümü yokmu bunun

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bendede aynı tık yok sis dosyasını yükledim gene açılmadı

selimtk

selimtk

Üye
arkadaşlar aynı sorunu bugüne kadar bende yaşıyodum. Ovi yi yeniden kuracak yedi başlı Ovi uygulaması var internetin altını üstüne getirdim ve buldum. Nokia shop a gitmeye sıra beklemeye gerek kalmadan kendim hallettim. Uygulanar rar dosyası halinde bende mevcut buraya nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Ben n 8 kullanıyorum. Ve şuan Oviye giriyo sorun ortadan kalktı. Rar dosyasının içinde txt dosyasını okuyun size yol gösterecek. Ve en son telefonu kapayıp açıyoruz rüya gibi Oviye giriyo :)
[email protected]

onur.t

Üye
arkadaslar bende c601 kullanıyorum ovi mağaza başlatılıyor uygulamaya yükle dediğimiz zaman yükleniyor diyor kalıyor biri yardım etsin program silinmiyor da

Üst Alt