Ovi Maps 3.4 (5800) Wi-Fİ Destekliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps 3.4 (5800) Wi-Fİ Destekliyor!
Az önce yeni Nokia Software updatere girdim 3 şahıs uygulamaları güncelledim ve aralarında ovi maps 3.4 vardı! Güncelledim sonra yeni ne gelmiş bir baktımki konumlamada wifi yazıyo :D hemen kablosuz ağa bağlandım ve harita uygulamasına girdim ve anında konumumu buldu hiç beklemedim saliseler içinde ve bir resimde koymak istiyorum :D

Programı nsu ile güncellediğim için indirme linki yok.

• Beğen
Tepkiler: fff_58, zeyneltuncal, volkan1497 ve 8 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bİlgilendirme için teşekkürler...

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
iki gündür ovi maps ile ilgili sorunlarım vardı bu güncelleme ile çözüldü! :)

ilkertunca

ilkertunca

Üye
ovi maps ın hemen hemen tüm sürümlerini kullandım. Bununn yanında birçok navigasyon programı da kullandım. gördüm ki nokianın özellikle harita konusunda kat edeceği çoook yol var maalesef......

alenkolik

alenkolik

Üye
arkadaşlar telefondan yazılım güncellemeleri(uygulamalar- yazılım güncellemeleri) yaparken wlan ile yapamıyormuyuz, benimkisi direk operatör e bağlanıyor ve kontr gidiyor, yardımcı olabilecek olan varmı. ben yazılım güncellemelerinden ovimaps 3.4 ü yükleyeceğim ama boyutu yaklaşık 10mb olduğu için ve direk operatöre bağlandığı için yapamıyorum. wlan bağlantısı kullanılmıyormu acaba?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yaparsın.

jeki01

jeki01

Üye
maps 3.04 6730c kurdum çalışıyor wifi özelliği var ama 6730c de wifi yok ki.:ehe

Perfect!

Üye
bu güzelde wifi desteklemesi bişey ifade etmiyor yolda nerden bulcan wifi :ehe

• Beğen
Tepkiler: hustek

SEKOLELE

kardeş önce wi-fi ile bağlan sonra da güncelle ok

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bayılıyorum bu borbey'e. :ehe

ilhanbey

Üye
yav wifi ile güncellerken 1 güncelleme başarısız diyor :duvar2:

06koray58

Üye
arkadaşalar bende yeni 5800 aldım konumlamada wifi yoktu bende versiyon 4.0 dan güncelledim 5.1 e ama hala wifi yok haritalarıda baştan yükledim yine gelmedi ama arkadasımda var o benden önce almıştı aceba o eskilerde mi var yoksa bizde de bişeyler yükleyince mi çıkıyo onu nasıl yapabilirim? haritaları da sildim bu arada simgesi var sadece.:vur

kısaca konumlamada wifi yok.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşalar bende yeni 5800 aldım konumlamada wifi yoktu bende versiyon 4.0 dan güncelledim 5.1 e ama hala wifi yok haritalarıda baştan yükledim yine gelmedi ama arkadasımda var o benden önce almıştı aceba o eskilerde mi var yoksa bizde de bişeyler yükleyince mi çıkıyo onu nasıl yapabilirim? haritaları da sildim bu arada simgesi var sadece.:vur

kısaca konumlamada wifi yok.

bide bu ovi 3.4 filan eskimi şimdiye göre daha yenisi varmı wifili olanı onu nasıl kuracam nokıa suittende denedim olmuyo bi yardımcı olun.

06koray58

Üye
tmm yaptım.:bigstar:

shiro

Üye
arkadaşlar E63 kullanıcısıyım yeni aldım telefonu ovimaps i ücretsiz olarak kullanabiliyormuyuz. yardımcı olurmusunuz??

Üst Alt