Ovi mağza QT sorunu. Yardım bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ovi mağza QT sorunu. Yardım bekliyorum.
Arkadaşlar Ovimağzadan Qt ile yazılmış uygulamaları indirip yüklemek istediğimde, dosyayı indirip yüklemeye başladığında sistem uzun bir süre yükleme başlıyor diyip yüklenemedi hatası alıyorum. Bu sorunla başka karşılaşan var mı ? Veya çözünümü bilen varsa yardım ederse sevinirim.

Not: Flash, Hardformat, softformat önermeyiniz. En ufak sorunda bu yazdıklarımı yapmak istemiyorum. :) Telefonum NOkia 603 Fp1, Fp1 gelince flash atmıştım ve telefon hackli

kuralsiz9

Üye
talking monkey indir Ovi den kursun o arada internet mutlaka olsun otomatik qt de indirip kuruyor

• Beğen
Tepkiler: Polymath
backwater

backwater

Üye
bendede boyle oluyordu duzelmedi simdide indire tikladigimda bikac saniye sonra magazadan atiyor cozumu bilen var mi

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
talking monkey indir Ovi den kursun o arada internet mutlaka olsun otomatik qt de indirip kuruyor

Dediğini yaptım malesef kardeşim düzelmedi. Yüklemesi 10 15 dk sürdü. Yükledikten sonra telefonu kapatıp açtım. Ovi mağzaya girdim sorun devam ediyor malesef. :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cwrt core 1.00 dosyasını indir forumda mevcut yukledıkten sonra teli kapayıp aç

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4800016' Alıntı:
cwrt core 1.00 dosyasını indir forumda mevcut yukledıkten sonra teli kapayıp aç

Pc de varmış hazır deniyorum :)

- - - Eklendi - - -

Yok kardeşim denedim buda olmadı malesef. SAnırım flash atmak zorundayım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güzel arkadaşım çözüm kullandığın sim kartı nın interneti olmalı internet bağlantın olmadığı için yüklenmiyor aynı sorun bendede vardı hatta daha öncede açıldı bu konu internete kapalı avea şebekeden yüklerken aynı hata vardı bende hiç bir şey yüklemeden flash atmadan farklı sim taktım hiç bir sorun yok yükleniverdi

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
güzel arkadaşım çözüm kullandığın sim kartı nın interneti olmalı internet bağlantın olmadığı için yüklenmiyor aynı sorun bendede vardı hatta daha öncede açıldı bu konu internete kapalı avea şebekeden yüklerken aynı hata vardı bende hiç bir şey yüklemeden flash atmadan farklı sim taktım hiç bir sorun yok yükleniverdi

Güzel kardeşim bende Wifi den yüklüyorum simkartın internetinden değil ki ? Hattım vodafone. Senin dediğinide denerim. Günlük cepnet alıyım birde telefonun internetinden yükleyim ama düzeleceğini sanmıyorum açıkcası :) Ama denemekten kaçınmam

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu bahsettiğimiz olay tüm uygulamalarda geçerli değil bende ovi bağlantı yaptım bir kaç uygulama yükledim ama bir kaç uygulamada örneğin cep vakit avea lig paketi gibi bi kaç uygulamada bendede aynısı oldu tel yüklemeye başlıyr tam bitecekken yüklenemedi diye hata veriyor bi arkadaşınızın hattı ile deneyin mobil veri ve internet açık olsun göreceksiniz sorunsuzca yüklenecek

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yada betalabstan qml store client i indirip yükle

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4800104' Alıntı:
yada betalabstan qml store client i indirip yükle
KArdeşim daha önce kurmuştum bunu. Ovi magzada indirme takılıyordu. Bu onu çözdü. Ama bir daha denerim

bu bahsettiğimiz olay tüm uygulamalarda geçerli değil bende ovi bağlantı yaptım bir kaç uygulama yükledim ama bir kaç uygulamada örneğin cep vakit avea lig paketi gibi bi kaç uygulamada bendede aynısı oldu tel yüklemeye başlıyr tam bitecekken yüklenemedi diye hata veriyor bi arkadaşınızın hattı ile deneyin mobil veri ve internet açık olsun göreceksiniz sorunsuzca yüklenecek

Demek istediğini anladım fakat wifiyi kapatayım mı ? Paket alacagım yoksa denemek için :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Dediğini yaptım. Diğer avea hattımı taktım. Mobil veriyi açtım. Wifide açıktı. Wifi yi kapatmadım cunku hatta kontor yok. Yine olmadı. Ama paket alman gerekıyor sadece mobil veriden yap diyorsan orası ayrı.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
KArdeşim daha önce kurmuştum bunu. Ovi magzada indirme takılıyordu. Bu onu çözdü. Ama bir daha denerim

Demek istediğini anladım fakat wifiyi kapatayım mı ? Paket alacagım yoksa denemek için :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Dediğini yaptım. Diğer avea hattımı taktım. Mobil veriyi açtım. Wifide açıktı. Wifi yi kapatmadım cunku hatta kontor yok. Yine olmadı. Ama paket alman gerekıyor sadece mobil veriden yap diyorsan orası ayrı.
şefim wifiyle olmuyor tamamen şebekeyle alakalı tavsiyem önce bi arkadaşın hattıyla dene fazla veri gitmez çünkü sadece kurulum yapacaksın sorun hallolursa yüklemek istediğin uygulama sorunsuz yüklenirse sonrasında wifi yada normal mobil veri kullanırsın yani önemli olan ilk önce proğramı kurabilmek yüklendikten sonra wifi bağlantı ile proğrama yada uygulamaya girebiliyorsun orda sorun yok

akinorta

Üye
wifi ya da mobil şebeke ile alakalı bir sorun değil arkadaşlar bu durum.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Napayim ozaman =) hardformat atip flash mi atiyim. Başka yolu yok mu? Bu sorun flash attigimdan beridir var aslında. Fp1 le geldi sorun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
lütfen dediğimi bi dene göreceksin sorun kalmayacak

bu 603 un microsim drdi var dostm. Etrafımda kimse de başka mikrosimli teli olan yok ki. Benim icin sim kartini kıralimda diyemem ki=) benim hattim var 5 6 aydr kontor yuklemiyorum. 7 tl yuklesem vergiye gdcek hemen=D daha fazlada vermeye degmez anlatabildim mi. Ama buldugumda deniyegim birinde=D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...