Ovi Mağza Ve Operada bu sorunları yaşayanlar var mı ? Varsa beraber çözelim!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağza Ve Operada bu sorunları yaşayanlar var mı ? Varsa beraber çözelim!
Arkadaşlar
1.sorun: Opereda Bazı takılmalar oluyor. 2 3 saniye süreyle. Program takılınca herhangi bir ne tuşa nede birşeye basılıyor.
Bu Sorun fp1den sonra olmaya başlamıştır. Flash atmama rağmen düzelmedi.

2.sorun: Ovi mağzada bazı uygulamalar indirip yüklemeye çalıştığımda indirilme sırasında yüzde 70 gibi bir kısıma geldiğinde takılıyor ve inmiyor uygulama. Saatlerce bekleseniz yinede inmiyor. Bazı uygulamalardada iniyor, yükleniyor diyor ve en sonunda yüklenemedi hatası alıyorum.

Sorunlar yukarda yazdığım gibi ve bu sorunları fp1 geldikten sonra yaşadım. Telefonum 603 fp1. Aynı sorunları yaşayan varsa buraya davet ediyorum ve beraber çözmeyi istiyorum.

Saygılar...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
N8'de operada bazr
en oluyo kafaya takmaya gerek yok ama 2. Hakkında bi fikrim yok...

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
N8'de operada bazr
en oluyo kafaya takmaya gerek yok ama 2. Hakkında bi fikrim yok...

Opera bende aslında çok sık takılıyor az denilecek kadar değil. Yani rahatsız edici ama idare edilebilir. Ama ikinci sorun gerçekten can sıkmaya başladı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
betalabs tan qml store yi indir mağaza sorunu için

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4728064' Alıntı:

Şuan indiriyorum kardeşim. Yükleyip sonucu söylerim

---------- Eklendi @ 23:13:11 ---------- Yazıldı @ 22:53:47 ----------

[ENGİN];4728064' Alıntı:

Angry birds i indiremiyordum dediğini yaptım ve şuan indirdi. Sanırım düzeldi ama bir kaç uygulamada daha deneyeceğim. Teşekkür ederim. Opera sorununuda umarım çözebiliriz

uribaju

uribaju

Üye
opera bende de var mlsf kısa süreli qma aşırı değil

aleranol

aleranol

Üye
Valla bende de var arada flaşla felan tamaaaam.

slant1111

slant1111

Üye
bende de takılıyor opera

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şuan indiriyorum kardeşim. Yükleyip sonucu söylerim

---------- Eklendi @ 23:13:11 ---------- Yazıldı @ 22:53:47 ----------

Angry birds i indiremiyordum dediğini yaptım ve şuan indirdi. Sanırım düzeldi ama bir kaç uygulamada daha deneyeceğim. Teşekkür ederim. Opera sorununuda umarım çözebiliriz

eyvallah mobile mi kullanıyorsun

asigsasi

asigsasi

Üye
Opera bende de takılıyor fakat bende başka bir sorun var şifreyi kaydediyorum fakat her defasında siteden çıkış yapıyor kullanıcı adı duruyor fakat tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum başına gelen varmı bu durum

---------- Eklendi @ 00:20:49 ---------- Yazıldı @ 00:17:46 ----------

5800 da şifreyi bir kere girdiğim zaman bir senede geçse siteye direk girebiliyorum fakat 701 de öyle değil bu sorun opera mobil de var mini de bir sıkıntı yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Opera bende de takılıyor fakat bende başka bir sorun var şifreyi kaydediyorum fakat her defasında siteden çıkış yapıyor kullanıcı adı duruyor fakat tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum başına gelen varmı bu durum

---------- Eklendi @ 00:20:49 ---------- Yazıldı @ 00:17:46 ----------

5800 da şifreyi bir kere girdiğim zaman bir senede geçse siteye direk girebiliyorum fakat 701 de öyle değil bu sorun opera mobil de var mini de bir sıkıntı yok

gizlilik ayarlarından parola ve çerezler seçenekleri açık olsun kapalı olursa parolayı hatırlamaz

asigsasi

asigsasi

Üye
Ayarlar açık

---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:33:07 ----------

Bu operanın tüm dosyalarını nasıl silebilirim tekrar yüklemek için eskiyi komple kaldırıp denemek lazım

backwater

backwater

Üye
opera mobile takılma yapıyor ama opera mini de öyle bir sorun yok miniyi kullanın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ayarlar açık

---------- Eklendi @ 00:34:45 ---------- Yazıldı @ 00:33:07 ----------

Bu operanın tüm dosyalarını nasıl silebilirim tekrar yüklemek için eskiyi komple kaldırıp denemek lazım

yüklemelerden kaldır ve operanın sitesinden yükle

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
okitox

okitox

Üye
arkadaşlar bi kaç kez denedim ben bunu bi sonuç da elde etmiştim konu açılmış madem söyleyeyim. bundan önce c6-01 kullanıyordum ve cfw ile yazı fontunu değiştiriyordum hemen hemen hiç orjinal yazılım kullanmadım :) c6-01 de yazı fontunu orjinal bıraktığımda opera farkedilir biçimde hızlandı.

aynı şekilde 603 aldım. bunda da öyle desktop ayarında opera çok kasıyordu fakat orjinal fontu yükleyip cfw'ye öyle flash attım şimdi yine farkediyor. mesela bi vatan computerda cayır cayır gezebiliyorum fakat nokia pure font yükleyince olmuyor böyle...

bi deneyin bakalım bunu...

trontr

Üye
Ben kendi tarayicisinda gezerken bazen mesaj geldiğinde telefon reset atiyor

asigsasi

asigsasi

Üye
[ENGİN];4728616' Alıntı:

yüklemelerden kaldır ve operanın sitesinden yükle

şu an aynı dediğini yaptım bir iki güne sonucu söylerim

---------- Eklendi @ 06:03:51 ---------- Yazıldı @ 06:02:42 ----------

yardımın için teşekkürler ne zaman bir soru sorsam yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim

cukuleaks

Üye
1.sorun aşırı şekilde var bende

---------- Eklendi @ 07:13:39 ---------- Yazıldı @ 07:07:25 ----------

lumia al hayatını yaşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...