C6-01 Flash +Hack / Ustalar Bir Yardım .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Flash +Hack / Ustalar Bir Yardım .
Arkadaşlar C6-01 'mde bir sorun var . Qt yüklüyorum Ovi açılmıyor . Ikisini birlikte flash atarak rahat kullanırsın dediler . Şimdi Benim konum iki amaçla açıldı
1. C6-01 'e Flash atılır mi ? Atılırsa nasıl ? HHep N8 için açılmış konular . Biz hangi dosyaları indireceğiz ? Ya da söyle herşeyi otomatik seçiyorsa nereleri manual ayarlıyacağız ? Dikkat etmemiz gerekenler ? Telefonun ölme ihtimali :) ya da işlem nasıl başarısız olur ? Vee garanti olayı ? Detayli olarak araştırdım notlar aldım bunlar aklıma takıldı . Şimdi gelelim ikinci konuya
2. Pc kullanmadan hack olayı bitmiş, para istiyor diyorlar ne kadar doğru son bir haftada forumda yapamayanlar çok ondan soruyorum . Eğer bu olay bittiyse pc kullanarak hack nasıl oluyor ? Onda garanti durumu ? Ve son olarak
Telefonl flash attığimiz telefon Hackli ni oluyor ?
Üşenmeden uzun uzun yazanlara çok çok teşekkürler . Yarın flash atacağım ne öğrenirsem kâr :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
CFW atarsan hackli olur cfw atmak nasıl mı giricen sistem modifiyeye konuya gircen dosyaları indircen sonra n8 için anlatılanları yap olsun

spartuas

spartuas

Üye
CFW atarsan hackli olur cfw atmak nasıl mı giricen sistem modifiyeye konuya gircen dosyaları indircen sonra n8 için anlatılanları yap olsun

çok açıklayıcı oldun arkadaşa :zuhaha:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet :zuhaha:

hakan_710

hakan_710

Üye
emre ne kadar bilgilisin sen hayranım yani sana benim telimde cfw yüklü değil ama nedense hackli olarak kullanıyorum sana zahmet beni bi aydınlat :) soruları soran arkadaşa gelince ben bir hafta önce c6-01 ime v25.007 yi nokia software updater ile yükledim daha sonra forumda bilgisayar kullanmadan hack yapma diye bir konu vardı orada söylenenleri yaptım ve telim şuan hackli sana tavsiyem forumu biraz araştır. Unutmadan söylenenleri yapmak için internet bağlantısı gerekiyo onu da herhangi bir wlan ile yapabilirsin. Sorun yaşarsan mesaj at yardım etmeye çalışırım. Umarım yardımcı olabilmişimdir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
CFW siz hackleme uzun sürüyor ve CFW lerde telefona + özellik katılıyor c6-01 i var belconun 1.02 sini yüklesin çıkınca çok iyi cfw yapıyor adam yüklesin onu yardıma ihtiyacı olursa açıklarım uzunca

hakan_710

hakan_710

Üye
uzun sürüyor dediğin işlem 5 dakika bile sürmüyor şahsen ben kendi telimde denedim cfw yüklerken telefonu dead olursa ne yapacak açıklar mısın cfwler ne kadar hızlı ya da iyi olursa olsun tercihim herzaman orjinal firmware eğer soruyu soran arkadaş yeni başlayanlardan ise söylediğim yöntemi yapmasını tavsiye ederim navi phoenix jaf falan uğraşmasın

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
qsaw

qsaw

Üye
CFW siz hackleme uzun sürüyor ve CFW lerde telefona + özellik katılıyor c6-01 i var belconun 1.02 sini yüklesin çıkınca çok iyi cfw yapıyor adam yüklesin onu yardıma ihtiyacı olursa açıklarım uzunca
Bu belco2 nin CFW sinden annaya döne miyormuyuz ? Downrange yoktuda c6-01 de :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Bu belco2 nin CFW sinden annaya döne miyormuyuz ? Downrange yoktuda c6-01 de :D

emre07 işte aynı ziya gibi sallıyo :) (şaka yapıyorum tabiki de. konuyu açan arkadaşım sen iyice araştır sonra kafana yatanı yap çünkü yaptığın tüm işlemlerden sen sorumlusun)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dönersin tabi 25.007 sürümünün cfwsiydi hakan kardeşim bilip bilmeden yorum yapma bende c6-01 varken kaç kez yükledim o cfw yi ve sıkıldıkça annaya döndüm sorun yapmıyordu tamam mı burada artisliğin lüzumu yok .

hakan_710

hakan_710

Üye
garanti konusuna da gelirsek orjinal fw yüklersen ya da yüklerken bir sorun olursa garanti de sorun olacağını da düşünmüyorum sonuçta kendi yayınladıkları programı ve fw yi kullanıyosun ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
evet sorun olmaz cfwdede sorun olmaz deadla düzeltip servise verirsin dead kesinlikle düzeltiyor bunu bil

hakan_710

hakan_710

Üye
Dönersin tabi 25.007 sürümünün cfwsiydi hakan kardeşim bilip bilmeden yorum yapma bende c6-01 varken kaç kez yükledim o cfw yi ve sıkıldıkça annaya döndüm sorun yapmıyordu tamam mı burada artisliğin lüzumu yok .
kimin artistlik yaptığı ortada bilsen de bilmesen de sırf rütbe yapmak için her konuya yorum yapıyorsun ben denediğim şeyleri anlatıyorum amaçlarımız farklı bunu göz önünde bulundup. Umarım admin okuyordur veya birgün okur bu yazdıklarımı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bilmesem mi ben mesaj yazmadan önce tüm konuları okuyorum sonra cevap veriyorum ve 3-4 ay önce üye olmuşken flaş atamıyordum şimdi günde 2 flaş çakıyorum nerdeyse okuya okuya öğrendim ben sende oku sende öğren

hakan_710

hakan_710

Üye
Bilmesem mi ben mesaj yazmadan önce tüm konuları okuyorum sonra cevap veriyorum ve 3-4 ay önce üye olmuşken flaş atamıyordum şimdi günde 2 flaş çakıyorum nerdeyse okuya okuya öğrendim ben sende oku sende öğren
konulara yazdığın cevaplardan ne kadar bilgili olduğunu anlayabiliyorum sana bundan sonra yorum yapmıyorum herşey ortada arkadaş yardım isterse seve seve yardım ederim mesaj atması yeterli (ayrıca sinirlenme burası özgür bir forum değil mi herkes birbirine yardım etmeye çalışıyo herkesin bilmediği bir nokta mevcut)

JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cfw olayı biraz sakat geldi bana okudum şarj falan yarı yarıya düşüyormuş . Flash attım daha doğrusu arkadaş attı şimdi. Sonr pc kullanmadan hack yaptım :) telefon ilk günku gibi :) çok teşekkür ederim hepinize :)

spartuas

spartuas

Üye
arkadaşlar cfw olayı biraz sakat geldi bana okudum şarj falan yarı yarıya düşüyormuş . Flash attım daha doğrusu arkadaş attı şimdi. Sonr pc kullanmadan hack yaptım :) telefon ilk günku gibi :) çok teşekkür ederim hepinize :)

Birşey değil. Yine bekleriz..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
CFW şarj yemiyor bence istersen detaylı anlatıyım nasıl yükleyeceğini ama hacklemişsin zaten hayırlı olsun

hakan_710

hakan_710

Üye
hayırlı olsun kardeşim en ufak bir sorunun olursa yardım ederim mesaj atman yeterli ne de olsa aynı telefonu kullanıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt