JustADreamer
Üye
C6-01 Flash +Hack / Ustalar Bir Yardım .
Arkadaşlar C6-01 'mde bir sorun var . Qt yüklüyorum Ovi açılmıyor . Ikisini birlikte flash atarak rahat kullanırsın dediler . Şimdi Benim konum iki amaçla açıldı
1. C6-01 'e Flash atılır mi ? Atılırsa nasıl ? HHep N8 için açılmış konular . Biz hangi dosyaları indireceğiz ? Ya da söyle herşeyi otomatik seçiyorsa nereleri manual ayarlıyacağız ? Dikkat etmemiz gerekenler ? Telefonun ölme ihtimali
ya da işlem nasıl başarısız olur ? Vee garanti olayı ? Detayli olarak araştırdım notlar aldım bunlar aklıma takıldı . Şimdi gelelim ikinci konuya
2. Pc kullanmadan hack olayı bitmiş, para istiyor diyorlar ne kadar doğru son bir haftada forumda yapamayanlar çok ondan soruyorum . Eğer bu olay bittiyse pc kullanarak hack nasıl oluyor ? Onda garanti durumu ? Ve son olarak
Telefonl flash attığimiz telefon Hackli ni oluyor ?
Üşenmeden uzun uzun yazanlara çok çok teşekkürler . Yarın flash atacağım ne öğrenirsem kâr
1. C6-01 'e Flash atılır mi ? Atılırsa nasıl ? HHep N8 için açılmış konular . Biz hangi dosyaları indireceğiz ? Ya da söyle herşeyi otomatik seçiyorsa nereleri manual ayarlıyacağız ? Dikkat etmemiz gerekenler ? Telefonun ölme ihtimali
ya da işlem nasıl başarısız olur ? Vee garanti olayı ? Detayli olarak araştırdım notlar aldım bunlar aklıma takıldı . Şimdi gelelim ikinci konuya 2. Pc kullanmadan hack olayı bitmiş, para istiyor diyorlar ne kadar doğru son bir haftada forumda yapamayanlar çok ondan soruyorum . Eğer bu olay bittiyse pc kullanarak hack nasıl oluyor ? Onda garanti durumu ? Ve son olarak
Telefonl flash attığimiz telefon Hackli ni oluyor ?
Üşenmeden uzun uzun yazanlara çok çok teşekkürler . Yarın flash atacağım ne öğrenirsem kâr