Ovi Mağaza Yükleniyor diyor. Ama Yüklemiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Mağaza Yükleniyor diyor. Ama Yüklemiyor.
Arkadaşlar merhaba 2 gündür telefon ovi magazasına giriyorum uygulmayı seçiyorum yükle diyorurum indir butonuna tıklıyorum Yükleniyor diyor ama bu yüklüyor ekranı saatlerce telefonda kalıyor uygulmada yüklenmiyor. çözümü ve fikri olan sevinirim.

akinorta

Üye
mağazayı kaldır güncel qt paketini tekrar yükle (qt qtwebkit qtmobility qmlviewer qtsupport packet(bu önemli paket gibi yani bir yükleme bitiyor biri başlıyor bu qt support pakette.) qt environmental gibi dosyalar . Yükle bunları sonra tarayıcıdan store.ovi.com a gir yeni oviyi indir soeun çözülür

RedColt

RedColt

Üye
bendede aynı sprun vardı ayarlar-telefon-telefon yönrtimi-orjinal tel. ayarları - geri yükleme yaptım çözüldü. :) bir dene bence bir şey silinmiypr bi tek ana ekran ilk haline dönüyor sanırım :) eger olmazssa bence garantiye yollamaktanse birde veri sil ve geri yüklemeyi dene istersen ama büyük ihtimalle sadece geri yükle yapınca çalışır :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim 2 kere geri dön ve sil dedim :) bize servis yolu görünüyor.

RedColt

RedColt

Üye
:) inşallah yaparlar

assortik

Üye
Arkadaşlar, bu ovi store açılmama "Cannot Load FEAPI 'StoreAPI1' " sorunu Anna güncellemesiyle ortadan kalkar mı?

Fortmatmış hardmış softmuş uğraşmak istemiyorum ben bunlarla....

engin_erg

engin_erg

Üye
bendede böyle bi sorun vardı anna'dan sonra düzeldi fakat anna tr fw olmadığından almanya fw kurulu onunda kusuru bazı uygulamaları yüklemek için dil ayarını tükçeden ingilizceye almak gerekiyor uygulamaları yükledikten sonra tekrar türkçeye dönebilirsin

realplayer2

realplayer2

Üye
şunları harfiyen uygula veri sil ve geri yükle yap sonra hiçbi ayarla oynamadan phoenixle flash at hiçbi ayarla oynamadan Ovi suitle aynı yazılımı tekrar yükle ama veri yedekleme felan tüm adımlarla yap hiçbirini es geçme sonra qtleri farklı yerlerden yükleme bubble yada puppy talk yükle onunla birlikte en son sürüm qt kendi geliyo zaten ben bu yolla kurtuldum valla tavsiyem

onur027

onur027

Üye
arkadaşlar hard format sonrası n8 ime ovi yi yükledim fakat.uygulamalar inmiyor 'hata' yazıyor tam indirecekken.sebebini bilen varmı

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
    Konu Sahibi
bu gün ben KVK gideyim servise de 1 gün kalır tel ben size yazarım neticeyi

edit:

1 gün sonra cihazımı servisten teslim aldım canavar gibi olmuş boşuna uğraşmışım paketlerle ovi yede giriyor. :) uygulmada indiriyor.
++ Emailde çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt