Ovi magaza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
Ovi magaza sorunu
selam arkadaşlar benim hacklı anna 25.07 n8 var ovi magazadan bisey indirdiğimde indiriyor ama kurmuyor hata alıyorum
neden acaba telefona bişey indiremiyorum ovi den ?

bide bu harita olayı nasıl oluyor ben navigasyonu nasıl kullanacam internet gereklimi?

bide hava durumunu güncellemiyor telefon ne wifi ile nede baska bise ile hava durumunu asıl görebilirim
gps ilemi gösteriyor ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar benim hacklı anna 25.07 n8 var ovi magazadan bisey indirdiğimde indiriyor ama kurmuyor hata alıyorum
neden acaba telefona bişey indiremiyorum ovi den ?

bide bu harita olayı nasıl oluyor ben navigasyonu nasıl kullanacam internet gereklimi?

bide hava durumunu güncellemiyor telefon ne wifi ile nede baska bise ile hava durumunu asıl görebilirim
gps ilemi gösteriyor ?
ovi magaza sorunuz guncelleme ile alakali olabilir.
harita sygic aura veya ovi maps kullanabilirsin konumlandirmayi kapatirsan internet gerekmez.
hava durumu herzaman internet kullanir GPS alakasi yoktur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ovi magaza sorunuz guncelleme ile alakali olabilir.
harita sygic aura veya ovi maps kullanabilirsin konumlandirmayi kapatirsan internet gerekmez.
hava durumu herzaman internet kullanir GPS alakasi yoktur.
Abi her yere yetişiyorsun maşallah.

Mayk29

Mayk29

Üye
    Konu Sahibi
magaza sürürmü 3.18.036
az önce denedim indiriyor yüklemeye gecince uygulama yüklenemedi diyor

hava durumunu da bekliyor bekliyor ve diyorki
üzgünüz hava durumu nu güncelleyemedik hava durumu her an değisebilir yazıyo bir zaman sonra haritanın icine götürüyor
ordaki hava durumu güncelliyor

realplayer2

realplayer2

Üye
3.020.50 nokia magazayi yukle.indirip yuklemiyorsa smart installer calismiyo tel ingilizce iken dene eger ingilizcede yuklenirse cihaz yazilimini nokia suite ile tekrar yukle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt