C6-01 Belle ovi magaza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle ovi magaza sorunu
Arkadaşlar telefonu ilk aldıgımda telefoncu bi ayar mı ne yaptım dedi.Wifiden girdi o magaza açıldı.Sonra eve geldım avea oparatörden internet paketi vardı.Girebiliyordum indirme felan yaptım.Ama bişiler oldu internet geçmişi formları felan sildirdim magazaya daha giremiyorum.Telefonu açıp kapatınca id şifre istiyor ordada baglantı yok diyor.Ama wifi den girince magaza felan açılıyor.Bu açılmama sorununu nasıl hallederim.İndirmem gereken programlar felan var.Paket bitmeden indirmem lazım.Yardımcı olursanız sevinirim..C6-01 belle kullanıyorum.
 


OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mobil veri bağlantısını bir gözden geçir bakalım ayarlar böyle olacak.

Menü / Ayarlar / Bağlantı / Yönetim Ayarları / Mobil Veri / Mobil veri bağlantısı > Gerektiğinde / Erişim noktası > Yok / Y.hızlı paket erişimi > Etkin


----------Eklendi @ 14:33:42 ---------- Yazıldı @ 14:28:14 ----------

Bu ayarlar normal ise;

Menü / Ayarlar / Bağlantı / Ayarlar / Ağ hedefleri / İnternet (bu seçenekte şebeke örn.Türkcell İnternet yoksa bir geri adımda Yeni Erişim noktası tanımla > Mobil veri seç ve İnternet önceliğini 1.sıra yap dene bakalım.


----------Eklendi @ 14:35:58 ---------- Yazıldı @ 14:33:42 ----------

Buda işine yaramadı mı? son olarak Ana ekranda bildirimler bölümünü aç ve Mobil veri'nin mavi renkte (açık) olup olmadığına bir bak.
 

everese5

Üye
    Konu Sahibi
tm arkadasım saolsın düzeldi.
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
351
Cevap
16
Görüntüleme
1K
atakan25
Cevap
8
Görüntüleme
2K
Makale_Helvetia


Üst Alt