beni de :D husamyilmazz05@ovi.com
karkal Üye eklenmiyor kimse ek dedimmi msj atılmasını söylüyor nsl olacak bu bilen varsa paylaşsın ----------Eklendi @ 19:22:11 ---------- Yazıldı @ 19:16:12 ---------- ekleyemiyorum nsl yapmam lazım bilen varmı
eklenmiyor kimse ek dedimmi msj atılmasını söylüyor nsl olacak bu bilen varsa paylaşsın ----------Eklendi @ 19:22:11 ---------- Yazıldı @ 19:16:12 ---------- ekleyemiyorum nsl yapmam lazım bilen varmı
Uruloki Üye beyler olmadı imzamdaki grup adresini ekleyin msn e orda toplu görüşürüz hem de daha fazla kişi olabiliriz
beyler olmadı imzamdaki grup adresini ekleyin msn e orda toplu görüşürüz hem de daha fazla kişi olabiliriz
Soc-DooM33 Üye evet knka orda bulsalim bu aralar ben giremiorm tatildeym memlkete geldim universte oldgu icin tkrar doncem bu aksam yarndan itibren geliriz
evet knka orda bulsalim bu aralar ben giremiorm tatildeym memlkete geldim universte oldgu icin tkrar doncem bu aksam yarndan itibren geliriz
karkal Üye benide ekleyin [email protected] ----------Eklendi @ 17:32:38 ---------- Yazıldı @ 17:28:26 ---------- borasezer' Alıntı: benimde ekleyin arkadaşlar [email protected] Genişletmek için tıkla ... ekledim seni onaylarmısın
benide ekleyin [email protected] ----------Eklendi @ 17:32:38 ---------- Yazıldı @ 17:28:26 ---------- borasezer' Alıntı: benimde ekleyin arkadaşlar [email protected] Genişletmek için tıkla ... ekledim seni onaylarmısın
heavenhawk Üye [email protected] bende kayıt oldm ve hepinizi ekledim girdiğinizde kabul ederseniz sevinirim.