[email protected] Cin'deyiz diye mi eklenemiyor acaba, hepinizi ekledim bir kisi de kabul edemedi...
Ben diger telefonumdan diger ovi hesabimi ekleyip kendi kendime chat yapabiliyorum, yani demem o ki bu kullanici adi Cin Halk Cumhuriyeti icindeki Nokia telefonlar tarafindan eklenebiliyor, ben de Cin'deki arkadaslari ekleyebiliyorum ancak neden Turkiye'de yasayanlari ekleyemiyorum ve sizler de beni ekleyemiyorsunuz anlayamadim. Bir de bende servis olarak sadece ovi gorunuyor, google talk, yahoo, msn vs yok...
Ama uygulama ayni uygulama... Yine de bir arkadas kullandigi sis dosyasina link verirse cok sevinirim, mevcut surumu kaldirip sizdeki .sis dosyasi ile degistireyim bakalim sonuc degisecek mi....
--------------- Ekleme ---------------
[email protected]. arkadaşlar ilk sayfadan itibaren herkesi ekledim..ozggur_1 haricinde...
erkara_64, kardesim ben senin uygulamalar kisminda verdigin linkten kurdum programi, diger telefonumdan diger ovi hesabimi ekleyebiliyorum, sizleri ekleyemiyorum, sizler de beni ekleyemiyorsunuz... bir cozum yolu var mi?
ya da diger yurdisinda ikamet eden arkadaslarda da bu sorun var mi? cozsek su sorunu super olacak gercek