ovi chat ten birbirimizi ekleyelim

Sponsorlu Bağlantılar

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
sonunda indirdim beyler

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] ekleyin beyler :D

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve blackbird48

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
hayirli olsun :D

BL@DE02

BL@DE02

Üye
benim ovi adresim [email protected]

bu arada arkadaşlar konuyu açan arkadaş bu adreslerini veren kişilerin bir listesini ana sayfada kullanıcı adı karşısında ise adresi şeklinde yaparsa insanlar rahat görür konuşup tartışacakları anlaştığı üyeleri ekleyip tartışırlar böyle bir liste yaparsan güzel olur bence ^^

bu arada program gerçekten on numara symbian bayaa bi kendini geliştirdi artık hergün çeşitli uygulama çıkıyor süpersin nokia ürettikleri cihazları bu kadar geliştiren başka bir firma varmı acaba :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
apobaba herkezin adının karşısına ovi adresini koy konunun altına daha kolay eklenir ekler millet olurmu ?

ozggurr

ozggurr

Üye
[email protected] Cin'deyiz diye mi eklenemiyor acaba, hepinizi ekledim bir kisi de kabul edemedi...

Ben diger telefonumdan diger ovi hesabimi ekleyip kendi kendime chat yapabiliyorum, yani demem o ki bu kullanici adi Cin Halk Cumhuriyeti icindeki Nokia telefonlar tarafindan eklenebiliyor, ben de Cin'deki arkadaslari ekleyebiliyorum ancak neden Turkiye'de yasayanlari ekleyemiyorum ve sizler de beni ekleyemiyorsunuz anlayamadim. Bir de bende servis olarak sadece ovi gorunuyor, google talk, yahoo, msn vs yok...
Ama uygulama ayni uygulama... Yine de bir arkadas kullandigi sis dosyasina link verirse cok sevinirim, mevcut surumu kaldirip sizdeki .sis dosyasi ile degistireyim bakalim sonuc degisecek mi....

[email protected]. arkadaşlar ilk sayfadan itibaren herkesi ekledim..ozggur_1 haricinde...

erkara_64, kardesim ben senin uygulamalar kisminda verdigin linkten kurdum programi, diger telefonumdan diger ovi hesabimi ekleyebiliyorum, sizleri ekleyemiyorum, sizler de beni ekleyemiyorsunuz... bir cozum yolu var mi?

ya da diger yurdisinda ikamet eden arkadaslarda da bu sorun var mi? cozsek su sorunu super olacak gercek :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
disardayim eve gidince duzenlicem ;)

Konu düzenlendi.

Konu düzenlendi.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
çok karıştırdım ben saol genede :D

slant1111

slant1111

Üye
byslant@ovi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bide bişey soracam msnde nasıl sadece çevrim içi çevrim dışı yapabiliyoruz bende sirf gruplar varda

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Kardeş teşekkür ederim ama Rich4arD yazarsan daha bi makbule geçer :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
aceleyle yaptim kusura bakmayin bidaha duzenlicem

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
EKLEDİM SON 2 SİNİ :d

Üst Alt