yuh6.34e kadar çıkabiliyordu bende 5 yaptm![]()
o kadar çıkması imkansız gibi fazla zorlama bence, sorumu çözdüğüne sevindimSu soğutmali sogtucular icn destkliyorms 4.6dan fazlsni o yzden hata almisim simdi 4.5 yaptmyuho kadar çıkması imkansız gibi fazla zorlama bence, sorumu çözdüğüne sevindim

benim işlemci i7 3770k. 3.5 overclocksuz en fazla cpu %20 kullanıyor oda 2 tane oyun birden açsamSu soğutmali sogtucular icn destkliyorms 4.6dan fazlsni o yzden hata almisim simdi 4.5 yaptm![]()

hadi ya benim bildiğim 100w harcıyor doğrumu yada çok mu fazla ? Bi elektirik faturası geldi görmen lazım babam nedenini araştırıyorSenin işlmciye o.c degil hznı düsrmek lazm daha az elektrik harcasn die![]()
ekran kartıda hd7870xt baya harcar herhaldeevet tam 600w birde bilgisayarın sabahtan akşama kasar açık durduğunu düşünHarcar senin psu o ekran kartı içn en az 600 wattr elktrik faturasi normaldr![]()

hadi ya benim bildiğim 100w harcıyor doğrumu yada çok mu fazla ? Bi elektirik faturası geldi görmen lazım babam nedenini araştırıyorekran kartıda hd7870xt baya harcar herhalde

Şuan işlemcin 5,00Ghz mi?6.34e kadar çıkabiliyordu bende 5 yaptm![]()
Şuan 4.5deŞuan işlemcin 5,00Ghz mi?
Neyle soğutoyorsunŞuan 4.5de

Soğtucum iyi kasada 6 fan var ve odam şunda bile buz gibiaşırı ısınmadan yakmayasın işlemciyi