işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz kısmına katılmıyorum. İşlemci hızı tabiki yazılımla arttırılabilir. benım bilgisayarım 2 ghz di. 2.7 ghz ye overclocladım . bilgisayar açılırken gorebılırsın ıslemcı hızını. telefonda mını bır bılgısayar olduguna gore artabılır. ama çok artırırsan aşırı yüklenmeden yanabilir. sıvı nıtrojen sogutmaları fılan kullanılarak 8 ghz arttıran var.
kardeşim sen xplore ye ne bakıyorsun? işlemci 1 ghz bile olsa 192 mh yazar.S^3 sistemi 192 mh hızla çalışmaz.eger öyle olsaydı biz S^3 cfwlerini yüklemez,direk S^3 ün hafifletilmişini yüklerdik.diger konuda katılıyorum,işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz.
dogru ama nokiacılar 5800 ın işlemcisini bir yere kadar yükselttikten sonra yakmışlar.sonuç olarak bilgisayar olmadıgı için çok artmaz.işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz kısmına katılmıyorum. İşlemci hızı tabiki yazılımla arttırılabilir. benım bilgisayarım 2 ghz di. 2.7 ghz ye overclocladım . bilgisayar açılırken gorebılırsın ıslemcı hızını. telefonda mını bır bılgısayar olduguna gore artabılır. ama çok artırırsan aşırı yüklenmeden yanabilir. sıvı nıtrojen sogutmaları fılan kullanılarak 8 ghz arttıran var.
Yav arkadaş C5-03de denedim diyorsun. Peki telefona nasıl yükledin bu programı. Ben yüklerken "güvenli olmayan uygulama, izin verilmiyor" diyor. Bi detaylı şekilde anlatda öğrenelim.