Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
:tşk:

dream1329

dream1329

Üye
Kardes asphalt 4 link verebilirmisiniz bulamıyorum telefonla uyumlu deil diyor ve acmıyor

sahin141

Üye
hx patcher gerçekte işe yarıyor c5 03 de telefon zaten hızlı şimdi uçuyor

yaratk

Üye
arkadaslar ben proyu yukledim. n97 mini kullaniyyorum. Rahatlikla soyleyebillrim hicbir ise yaramadi. Ne menu gecisleri, ne resim gostericisi, ne opera minimde bi degisiklik yok. Isinmma dedikleri bisede yok 800 mhz olani yukledim bi ise yaramiyo.
Pro tel icin bi trojen gibi bise olabilir. S60 telefonleri yakndan taniyorum. Eger bi hizlanma olsaydi anlardim. Belki diger modellerde ise yarayabilir. Kullanicilarin dikkat etmesini oneririm yinede.

Lorenz866

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatası alıyorum bu programın sertifikalısı varmı ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
güvenilmeyen sunucu hatası verdi bende n97 32 gb telim

ZaZuM

ZaZuM

Üye
n97 32gb ye 800 mhzlik modu yükledim ama xlpore de 434 mhz yazıyor acaba xplore deki hızı değiştirmrden mi bi değişiklik yapıyo ??

ugur3535

ugur3535

Üye
arkadaslar ben proyu yukledim. n97 mini kullaniyyorum. Rahatlikla soyleyebillrim hicbir ise yaramadi. Ne menu gecisleri, ne resim gostericisi, ne opera minimde bi degisiklik yok. Isinmma dedikleri bisede yok 800 mhz olani yukledim bi ise yaramiyo.
Pro tel icin bi trojen gibi bise olabilir. S60 telefonleri yakndan taniyorum. Eger bi hizlanma olsaydi anlardim. Belki diger modellerde ise yarayabilir. Kullanicilarin dikkat etmesini oneririm yinede.

ne gibi bir trojen olabilir ki? sen hangi s60v3 ve üstü cihazın trojenden dolayı hasar gördüğünü gördün? o dediğin trojen sadece v2 lere zarar veriyor.

joker.lg

joker.lg

Üye
bende bir değişiklik olduğunu görmedim acaba tüm tikleri aynı anda yüklesek :)

----------Eklendi @ 20:13:16 ---------- Yazıldı @ 20:12:57 ----------

bende n 97 mini kullanıyorum

Blind Guardian

Üye
bi şeyler de ben sallayıp telefona 3d crysis getirecek grafik birimi getiriyor diyecem
te Allah'ım 800 mHz 5800 olur mu?

bygokhan1

bygokhan1

Üye
Bende herkes gibi merak edip hemen yükledim ama tamamen paravan uygulama çok basit bişey bırak 800 mhz ye çıkartmayı 5 mhz artırsa bile sevincem hızda veya oyunlarda en ufak bi değişme olmuyor malesef :(

mustang6161

Üye
arkadaslar ben c5-03 de denedım hıc sorun yok hızlanma farkettım

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar ben c5-03 de denedım hıc sorun yok hızlanma farkettım
arkadaşlar böyle laflara nasıl inanıyosunuz bilmiyorum. böyle şeylere kanmayın milyarlarca para verdiğimiz bilgisayarlara bile overclock yaparken bir sürü işlem yapıp takviye malzeme ekleyerek yaparken sizce bu program telefonu hızlandırabilir mi lütfen gördüğünüz herşeye inanmayın

orhnkya

orhnkya

Üye
fark var arada

wanted355

wanted355

Üye
5800 deneyen olursa haber verin :D

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

auruoluk

Üye
uygulamalarda gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: cuneyt_45500
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu programı 5230'da tekrar test edicem. Bir tane Speed Test programı var. Normalde 5230 için 4.9**** puanı almam gerekiyor. Programdan sonra ne değişecek göreceğim.

Edit: Program signed olmasına rağmen OFW lere yüklenmiyor. Telefonu hakleyince yükleyip denerim.

marseyas_07

Üye
arkadaşlar ben bu programı yükledim.her kutuyu ayrı ayrı işaretleyip tek tek denedim.hepsini işaretleyip tektek denedim fakat bi değişiklik görmedim tefnda.hatta 464mhz oldugu söyleniyor orjinalden,fakat x cleare adlı temizleme programında işlemci hızı 194mhz olarak görünüyor.ne yüklersem yükleyeyim değişmedi.telefonum 5800.deneyip bişekilde fayda gören arkadas varmı acaba?

Üst Alt