Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
@NomadCRY: O.C. videosunu shiftdelete.net portalından izlemiştim. Yamanın kendisinin fake olduğunu bilmiyordum. Senin sayende öğrendim. Fakat bahsi geçen forumun adresi olsay çok daha iyi olacakmış.

ozbrk

ozbrk

Üye
yakında telefonlar için OEM parça satmaya başlarlar düşünsenize NOKİA C5-03 MODİFİYE :d::d::d::d::d::d:

voko06

Üye
anlamadıqm benm telde hata weriyo bu güvenlk felan diyo napcaz?

byhayat

Üye
:hmmm

caglet

caglet

Üye
Ellerine sağlık . Teşekkürler... :ehe:ehe
Ama çok ısıtıyor cihazı :D:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
caglet senin imzana baktım. Nasıl oldu o :D

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
telefon kuruluma izin vermiyo ya xS

geneluye

geneluye

Üye
ben bunu 5800 da denedim.1. si sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası verdi.2. olarak test ettim 600 e çıkarttıgımda bi hızlanma oldugunu hissettim ama hafiften de kasıyordu.650 ye çıkardım pek bi hızlanma olmadı ama kasmalar arttı.700 e çıkarttım çok az hızlanma oldu ama yine kasma arttı.750 ye çıkarttım,telefonu tam kapatıp açacaktım,kapattım açılırken dondu kaldı,bataryayı çıkartıp taktım,açıldı pek hızlanma olmadı,ama kasmalar çok fena olmuştu,menü dondu kaldı,bi tur daha açıp kapadım,bu sefer 800 e çıkartayım dedim.çıkarttım da ama kasmalar çok az daha arttı,hız da artmıştı,sonra kaldırdım,artık yine 434 mh hızda ve kasma yok oh be :D
bu bir 5800 kullanıcısının tüm sorularını cevapluyordur çok güzel yorum olmuş xD

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
ferwasd

ferwasd

Üye
bataryadan kaynaklı bir sorun benim 5230 700de çalışıyor mesela

MjKaaN

MjKaaN

Üye
:tşk: güzel program da denemeye korkuyorum :dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar, yabancı forumlarda adamlar neden overclock olmamış diyorda burada neden overclock olduğunu iddia ediyorsunuz?

Hızlandığını iddia edebilirsiniz, overclocku maalesef :)

kaancıkım

Üye
teşekkürler :)

aslanbjk06

Üye
C5-03 olan arkadas senın telefonda kendı cektıgı vıdeoları oynatırken takılmalar yapıyormu??

Knight43

Knight43

Üye

kardeşim sen xplore ye ne bakıyorsun? işlemci 1 ghz bile olsa 192 mh yazar.S^3 sistemi 192 mh hızla çalışmaz.eger öyle olsaydı biz S^3 cfwlerini yüklemez,direk S^3 ün hafifletilmişini yüklerdik.diger konuda katılıyorum,işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz.

X-Plore sürekli 192 Mhz gösteriyor diyon kardeş de peki neden 5230 da 434 Mhz, neden 6630 da 220 Mhz? kafam karıştı şimdi:dry: :hmmm

scarface--

scarface--

Üye
Eğer telefon elinde fazla ısınırsa patlayabilme riskidir. Overclock'u yaptıktan hemen sonra olmazsa zaten riski geçer.
5800'da denemedim. C5-03'da 800 MHz'ye kadar çıkardım. Hızlandı.
Evet olur. Web browser'da hızlanma var ve de Asphalt 4 daha akıcı oynanıyor.
Evet, uygulamayı kaldırırsan yüklediği kodlar da silinecektir.
bu telefon patlar dediğin muhabbet nedir yani bozulur mu demek istiyosun? çünkü batarya patlamalrıyla ilgili haberler mevcut o yüzden sordum:D ha eğer tel bozulursa gelsin samsung galaxy s2 :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Kaç Mhz olması gerekiyo peki?
s60v5 işletim sistemine sahip nokia telefonların hepsi(c5-03 hariç)434 mhz hızda çalışır.birtek c5-03 600 mhz de çalışır.genelikle xplore tarzı programlar işlemciyi yanlış gösterir.

katates

katates

Üye
Teşekkürler. Telefonun çok fazla ısınması biraz riskli olmaz mı? :islik

sealaner

Üye
Bu yazıma kadarki tüm yazıları tek tek okudum. Yükleyip cihazının hızlandığını, hızlanmadığını, overclok olduğunu, overclock yapılamaacağını anlatan yazılar dolu. İşlemci hızındaki değişim anladığım kadarı ile genel kanı olarak tespit edilemiyor. Edildiğini belirtenler de var.
Şunu anlamış değilim. Nokia kendi update leri ile 5800 ın işlemci hızını yukarı çekti ise, neden bir program ile daha yukarı çekilemesin. Tabiki her cpu nun üst seviyesi vardır ve aşılmak istenirse yanacaktır. Eğer telefonu bozulan arkadaş cpu yu yaktı ise bu durum bu programın işe yaradığı yönünde algılanabilir mi?
Bu programın durumunu en iyi sanırım en az ikiden fazla kişi yüksek değerler ile programı kullanırken cpu sunu yakarsa anlarız :)

İşlemci bir yana RAM de değişiklik yaptığı daha net bir durum sanırım. Bu uygulamayı N97 de kullanan ve ram değerlerinde olsun, oyun performansında olsun değişiklik yaşayan var mıdır?
Telefonum serviste olduğu ve 4 gündür kargonun hala bir servisten diğerine aktarımını yapamadığı için henüz deneyemedim. Fırsat bulunca deneyip bilgiyi paylaşmaya çalışacağım. Ama deneyenlerinde bilgilerini görmek iyi olacaktır.
N97 gibi bir cihazda az RAM sorununun yanında muadillerine göre düşük hız hiç çekilir bir durum değil çözümü olsa gayet iyi olurdu.

Üst Alt