Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

sahin141

Üye
korumalı nesne yüklenemez dio

iskaca

iskaca

Üye
aynen korumalı nesne güvenilmeyen sunucudan yüklenemez dio telefona yüklemeye çalıştığımda yardım edin

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye

kardeşim sen xplore ye ne bakıyorsun? işlemci 1 ghz bile olsa 192 mh yazar.S^3 sistemi 192 mh hızla çalışmaz.eger öyle olsaydı biz S^3 cfwlerini yüklemez,direk S^3 ün hafifletilmişini yüklerdik.diger konuda katılıyorum,işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz.
işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz kısmına katılmıyorum. İşlemci hızı tabiki yazılımla arttırılabilir. benım bilgisayarım 2 ghz di. 2.7 ghz ye overclocladım . bilgisayar açılırken gorebılırsın ıslemcı hızını. telefonda mını bır bılgısayar olduguna gore artabılır. ama çok artırırsan aşırı yüklenmeden yanabilir. sıvı nıtrojen sogutmaları fılan kullanılarak 8 ghz arttıran var.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
işlemci bir donanımdır yazılımla artmaz kısmına katılmıyorum. İşlemci hızı tabiki yazılımla arttırılabilir. benım bilgisayarım 2 ghz di. 2.7 ghz ye overclocladım . bilgisayar açılırken gorebılırsın ıslemcı hızını. telefonda mını bır bılgısayar olduguna gore artabılır. ama çok artırırsan aşırı yüklenmeden yanabilir. sıvı nıtrojen sogutmaları fılan kullanılarak 8 ghz arttıran var.
dogru ama nokiacılar 5800 ın işlemcisini bir yere kadar yükselttikten sonra yakmışlar.sonuç olarak bilgisayar olmadıgı için çok artmaz.

sedat988

Üye
tşklr

darkblademaster

darkblademaster

Üye
tşk :)

kerimetlec

kerimetlec

Üye
Yav arkadaş C5-03de denedim diyorsun. Peki telefona nasıl yükledin bu programı. Ben yüklerken "güvenli olmayan uygulama, izin verilmiyor" diyor. Bi detaylı şekilde anlatda öğrenelim.

maki20

maki20

Üye
Ben programı 5800a kurdum ama uygulamaların içinde gözükmüyor

anılbaran

anılbaran

Üye
yorumsuz bosuna ugrasmayın

askerx

Üye
tartısmaya gerek yok isteyen yukler ıstemeyen yuklemez bılmişlik yapmanın alemı yok yok su yok bu sonradan tartısmaya katılan arkadas ıcın soyluyorum senden baska herkes salakmıs gıbı yazoyorsun yanlıs anlama kardes akıllı adamın kalemınden bu cumleler cıkmaz sana uymuyorsa girme herkes yavas yavas gelişiyor overclock ise güzel bi mevzu ama macera aramaya gerek yok madem bırsuru testler vs yapılmıs neden ugrasayım bırak 200 mhz eksık olsun nokia ya parmak mı atacam ıphone dan once cok ıbnelıgını görsem de su donemde nokia en ıyısını yapmak zoru da o yuzden gerekyok hadı aeo

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Yav arkadaş C5-03de denedim diyorsun. Peki telefona nasıl yükledin bu programı. Ben yüklerken "güvenli olmayan uygulama, izin verilmiyor" diyor. Bi detaylı şekilde anlatda öğrenelim.

Canım arkadaşım, hack diye birşey var değil mi. Böyleleri de çok komik oluyor :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hâlâ bu konu mevcut mu :D

estorak

estorak

Üye
​Riskli işler bunlar hiç anlamam zaten :D

berkay_fb06

Üye
Arkadaşlar nokıa x6 16 gb da bu ıslem nsılm yapabılrıım . Detaylı bı sekılde yazablırmsıınız lutfen acılll yapan awrmı ayrıca oluyormu kac mhz kadar desteklyıorr acıl cevap beklyıorum lutfenn

stwnash

Üye
ya 8. sayfaya kadar okudum aklım karıştır artık.. :D
5800 war kullanmak istiyorum nasıl yapmamı önerirsiniz en sağlıklı şekilde nasıl kullanabilirim fazla şarj tüketmeden fazla ısıtmadan nasıl hızlandırabilirm.

Joker.

Joker.

Üye
korumalı dosya diyor

ahmet0134

Üye
n97 ıcım yaparsam bır sorun olur mu cokme vb

outofdark

outofdark

Üye
ben 650'yle başladım ama x plore,jbak taskman hala 434 diyor

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bu konu artık kapatılmalı bence :)

rapcityyy

Üye
BenCe DenemeYin 5800 Yavaş DeqiL Zaten Temayı Ve ProqramLarı DikkatLi kuLLanrSanız Tek Sorun Ram :)

Üst Alt