Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Asphalt 4 Hd de Hızlanma oldu teşekkürler :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
speedy go programı işlemci hızını 434 mhz gösteriyor ben 600 mhz modunu rofs a gömmüştüm demekki işe yaramamış ama hızlanma mevcut azda olsa

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Ölçüm programlarında her hangi bir cpu değişikliği olmadığı sürece, yapılan bu modların geçerliliği yoktur. İnsan psikolojisi insanı her zaman yanıltır. O yüzden somut ölçümler olması gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: Round-Saturn
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Ölçüm programlarında her hangi bir cpu değişikliği olmadığı sürece, yapılan bu modların geçerliliği yoktur. İnsan psikolojisi insanı her zaman yanıltır. O yüzden somut ölçümler olması gerekmektedir.

doğru söylüyosun demekki yanılmışız zaten böyle bişi olsa pnht çoktan el atardı

madandmad

Üye
5530 da 750 mhz de hızlanma oldu teşekkürler :D

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Hatırlatayım. Fps bench gibi yazılımlar ile ölçüm yapıldı fark var. Etki ediyor yani. Downclockları kullanan bir kullanıcı ise internette batsrya neredeyse hiç azalmadan 6 sa geçirmiş. Ayrıca çoğu ölçüm programının da işlemciyi 128 Mhz ve o derecelerde gösterdiği de gerçek. 434 5800a göre ön tanımlı belirlenmiş olabilir..

mystiery_

mystiery_

Üye
ramde artıyor overclock yapıldıgında bnmkının max boş ram 61,30mb orjinal fw daha once max 56mb oluyordu

mystiery_

mystiery_

Üye
800mhz de ısınma yok şu
5800ın recovery lınkı n8ınkıyle aynı gerçi gerek yok dosyayı sil teli resetle 434mhz e doner.

lolaman

lolaman

Üye
Korkiyirem lo :naughty: patlarsa nanayı yerim.Asphalt 4 kasmaması için ne kadar olması lazım ona göre deniycem :naughty::naughty::naughty::naughty:

mystiery_

mystiery_

Üye
göynünden ne goparsa :)

lolaman

lolaman

Üye
O öyle demekle olmuyo yegen patlarsa ailem benim kafama atom bombası atar :yuru:yuru

mystiery_

mystiery_

Üye
patlasa bızımki patlardı sen yinede cok ısıtmamaya bak

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
3 gündür 600 mhz kullanıyorum hiç problem yok şarj da iyi gidiyor :yuru

'sLymn KalémR

'sLymn KalémR

Üye
teşekkürLérR.

mardok

mardok

Üye
çok sağolasın kardeş gerçekten hızlandı :yuru

casper0000

Üye
asfalt 4 ü akıcı bi biçimde oynuyorum süper tşk :aha::naughty::good::birak::hoba::halay2::dance:

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Yaptıkların buradakilerden ( ) farklı değilse, hiçbir işe yaramıyormuş yaptıkların.

Üst Alt