Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

bluee_06

Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez diyor.

bendede aynısını diyor ama IMEI sertifikası kullan dediler nasıl yapılacağını bilmiyorum bi yardım edin lütfen benim bunu denemem lazım :(

nalcam22

nalcam22

Üye
5800 ı 800 mhz yapında patlasın dddd

bluee_06

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin nası yapacaz bunu :S benim bu programı mutlaka yüklemem lazım :(

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şuan da 800 MHZ Kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

bluee_06

Üye
lütfen yardım edin benim bunu yüklemem lazım :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
cok tesekkur ederım kardes telefonum 5230 ama ben denemek istiyorum :)
birde belki hemen yüklemeyebilir,(yani sertifika hatası degilde"istenen uygulama erişimine izin verilmedi" hatası verebilir.hata vermemesi için forumumuzda "just hackit" diye arattır,gerekli açıklamalara uyduktan sonra işlemci hızını da arttırabilirsin.)

durukk96

Üye
süper bişey c6-00 800 mhz kullanıyorum performans süper.Eskiye göre 5 kat arttı :D

cok tesekkur ederım kardes telefonum 5230 ama ben denemek istiyorum :)

Ben 5230 da denemeni tavsiye etmem.Direkt 600 mhz yaparsan çok riskli olur yanma ihtimali var !!

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
c serileri overclock ile coştu :D

mystiery_

mystiery_

Üye
5800xm için 200mhz ile 150mhz hazırlayabilinmi?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Evde değilim şu anda. Fırsat bulunca hazırlarım ^^

cem720

cem720

Üye
C5-03'e yükledim problem olmadı. 750 Mhz kullanıyorum hızlanma var. Sağol

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende başta silmiştim ama şimdi 650 mhz e getirdim.yarına kadar telefon ısınmazsa,şarjı çok fazla azalmazsa(mesela 1 günde bitmezse)bu şekilde kullanacagım galba.

ferwasd

ferwasd

Üye
hocam ben 5230 arm11işlemcili telefonuma kurdum ama hala 434 mhz yardımcı olursan sevinirim.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
size bi ipucuda vereyim ben 750 mhz kullanıyorum nedenmi çünkü 140 mb lik yazılımın sadece 100 mb olanını kullanıyorum böylece işlemci 100 mb ye daha rahat görev sağladığı için işlemci azda olsa artabiliyor zaten böylece ram artışıda söz konusu ben bunu orijinal fw de 55 mb rofsla 800 mhz bile yaparım ama yinede sakıncalı 600 mhz yeter :D şimdilik ama gerçekten azda olsa hızlanma var ama telefonda ısınma oluyorsa işlemciyi en düşük seviyeye getirin

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle eskisine göre daha fazla ısınacaktır, bende de biraz öyle. Ancak bunu da 800 MHz olduğu için esgeçiyorum. Zaten dokunulmaz gibi olmuyor. İnternete normal şekilde girdiğinizde biraz ısınır ya, onun gibi tıpkı. 800 MHz ARM 11'e yetecektir. Aslında C5-03 belki zorlanırsa 900 MHz olabilir de. İşlemci 434 MHz'ye değil de 600 MHz'ye alışık çünkü. 5800, 434'ten 800'e kadar çıkıyorsa, C5-03 zorlansa 900'e çıkacaktır. Ama risk de artacaktır. Onun için C5-03'e alıştırmalı modlar yapıcam. 800 MHz, 801 MHz, 802 MHz :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler,

Ancak N8' de C:/Private/10202be9/20001079.txt diye bir dosya yok bende, neden acaba?

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
arkadaşlar 5800 800 mhz de kullanıyorum ve süper oldu telefonun uçtuğu felan yok süper bi paylaşım yine teşekkür ediyorum sana kardeşim:ehe

Üst Alt