Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

Sponsorlu Bağlantılar

ilkertunca

ilkertunca

Üye
5800 için yükledim ama bir işe yaramıyor.
teşekkürler...

proxy22

Üye
benim telefonum c5-03 sertifika hatası diyor yüklenmiyor yardım eder misinz??

tayo01

tayo01

Üye
Arkadaşım V60 Sürünümüyle Xm5800 hıcı 435 mhz ye çıkarıldı sen 800 diyosun. Delirdinmi N97 işletimini Geçiyor Bence Denemeyin Telefon Patlar.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Arkadaşım V60 Sürünümüyle Xm5800 hıcı 435 mhz ye çıkarıldı sen 800 diyosun. Delirdinmi N97 işletimini Geçiyor Bence Denemeyin Telefon Patlar.

Programı denedim hız artmasını beklerken yavaşladı gibi geldi trojan falan olmasın.

invisibleman

Üye
Hiç bir işe yaramıyor bu program arkadaşlar,hatta trojanda olabilir.Yükledim ne ikon ne bişiy hiçbir ikonda yok yüklendi dedi??

xxdama

xxdama

Üye
kilitleyin şu konuyu

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
Arkadaslar bunu 5228 e farklı seçeneklerle yukledim sonuç olarak tel yavaşladi... reset atma gibi sistem sorunları başladı...gibi birçok olumsuz sonuçlar cıktı yani DikkatLİ OLUN..

osmanmutlu

Üye
tjtpg

xxdama

xxdama

Üye
yanii :locked:

haydarcicek58

Üye
Ben bunu yükledim C5-03 e ama yapıyorum herhangi bir simge gözükmüyoo ve phonetinfo ile mesela 650 Mhz yapıyom overclockla PhoNetİnfo da 650 yaptığım halde 600 Mhz Gözüküyo Nasıl yapcam anlamdım bu overclocku telin hafızasına kaydettim. 650 Mhz Ayarlıyıp teli kapatıp açıcam mı nasıl yapcam bilemedim bir yardım edin....

Özel Msj Olarakda Atabilirsiniz....... Lütfen :)

cep5230

cep5230

Üye
arkadaslar 5230 yüklemeye kalktım fakat dosya korumalı olduğu için yüklenmedi yardım !!! ha bu arada 5230 için hangi hızda tavsiye edebilirsiniz şimdiden teşekkürler

xxdama

xxdama

Üye
:hayalet:

hakanhakan

Üye
gençler işe yarıyo kesin deneyin

Türe

Türe

Üye
bu gerçek değil |-) işe yaramıyor

JkRooN

JkRooN

Üye
UYARI Overclock işlemi riskli bir işlemdir, bu nedenle Uygulama geliştiricisi, Maxicep veya ben; hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz

Bu uygulama sayesinde telefonunuzu maksimum 800 MHz'ye kadar overclocklayabilir, telefonunuzu daha hızlı bir biçimde kullanabilirsiniz. Ben 650 MHz'de deneme yaptım C5-03 ile. Az bir fark da olsa Asphalt 4 çok daha akıcı grafiklere sahip. Uygulama signed'dir. Hackli / Hacksiz her telefona yüklenir. Yalnızca S60v5 Nokia telefonlar içindir. Omnia ve Vivaz'da çalışmaz.
çok teşekkürler gerçekten oyunlarda çok fark ediyor... bu arada signed değil :D

arkadaşlar telefon a can geldi fakat böyle derken telefon a bir zarar vermez heralde değil mi

always103

Üye
arkadaslar tel kasmaktan baska biseye yaramıyor hata adam gibi oluyor

Türe

Türe

Üye
Ya overclock islemi bu kadar basit bir islemle halledilmez anca kendinizi kandirirsiniz bununla ;)

JkRooN

JkRooN

Üye
ilk başlarda insanda psikolojik bir hızlandı izlenimi oluyor :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Üst Alt