Over Clock - Telefonunuzu 800 MHz'ye kadar Overclocklayın

arkadaşı n96 ya yapsam ne olur işlemcisi 247 çift çekirdek

5230 da denedim telefona inme indi tık yok ne açılıyo ne de kapanıyor öyle kaldı. bataryayı çıkartıp taktım tık yok şarja takdım olmuyo teldeki reset tuşuna filan bastım nanay. bu tip durumlarda çözüm hard format... yapıştırdım şimdi iyi ama 15 in üzerinde harikulade program ve oyun vardı gitti ya onlara yanıyorum ama yinede sağol

tuncay89

Üye
ya kim dolandirdi sizi overclok telde ise yaramaz ki haha ben 1000nerce kez denedim tellefon zaten 434 hic kalkma yok nokia 5530 hackli rusiyadan aldim black 40 GB var tesekurler bosuna urasmayin k.bakmayin haraso

----------Eklendi @ 21:47:02 ---------- Yazıldı @ 21:45:40 ----------

symbian 3 tede olurmu
olmaz ya kardesim bosuna deneme

yüklemiyor programı guvenılmeyen bır saglayıcıdan alınan korumalı öğe yüklenemez diyo çözüm lütfen !

mnstrdnc

Üye
25 sayfa yazı var birde ekleyen soruları cevaplasa keşke bende yükledim programı ama görünmüyor uygulamalarda veya başka bi yerde sadece ayarlardaki uygulama yöneticisinde görünüyor

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

benim 5800 x-clear la baktım 192 mhz hiç bir değişiklik olmadı bu over clock u yükleyince sebebi nedir acaba

insanlar böyle ışte birşeyi söylerler gerisini getirmezler bunlara biz insan diyoruz

tuncay89

Üye
Ha ya ne over clock u bu progra hic birsey yaramiyor k. Bakmayin

Suat17

Üye
Nokia x6da 800mhz yaptım ve hızlandı

kardeş bunda çok garip şeyler yazıyo güvenlik falan filan ne yapacaz yüklenmiyo varsa yeni sürümü falan nerden bulabiliriz?

ewt program yüklenemiyor dostum
Güvenilmeyen sağlayıcı felan