OttomaN TigeR
Üye
Allah razı olsun refikim...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üstad'ım Gökçen "Nerdesin?" diyenlerdendir.
Eyvallah kardeşim samimiyetin için teşekkürler.
sensin tabi abicim delikanlının hası abim
yalnız o topsakal da show must go on gökçen abiTeşekkür ederim kardeşim o senin güzelliğinden kaynaklanıyor.
Allah razı olsun refikim...
- - - Eklendi - - -
Eyvallah kardeşim samimiyetin için teşekkürler.
Allah razı olsun diyerek başlıyorum sözüme,abiii herşeyi ile mükemmel yardım sever abimm
sevgisinde sınır olmayan abim
Allah razı olsun kardeşim, sen de ismin kadar güzelsin.Çok yardımsever ve çok dindar birisi olarak biliyorum.tabi yardımseverin başındaki çok bayağı az kalır
Estağfurullah Muhammed.Insanlara olan yaklaşımı o kadar tatlı ve cana yakın ki, onu sevmeyen insanın kesinlikle kendisinde kusur araması gerekir. Hem eğlenceli, hem de muhabbeti güzel bir insandır. Insan diyorum ama melek olmadığına dair hiç bir garanti veremem size
Kısacası abilerin abisidir o. Ve onu tanımayanların çok büyük bi kayıp içinde olduklarını söyleyebilirim. Bizim kazancımız ise, tarif edilemez derecededir
Eyvallah kardeşim, teşekkürler...Allah korkusu olan babacan bir abimizbu arada çokta karizmaymış
Son halimi görmüştün sanırım biraz imaj değişikliği oldu amma tekrar bırakmayı düşünmüyor değilim.
yalnız o topsakal da show must go on gökçen abi
eyvallah kardeşim.görmüştüm evet top sakal yakışıyor sana abi
Teşekkür ederim kardeşim o senin güzelliğinden kaynaklanıyor.
Abi tşk etmene gerek yok asıl ben tsk ederim bu forumu bana herseyini anlatıgın içinbide abi sen bu resmin ne yaw valla süper tamam arkadaslar forumun en yakışıklısı gökçen abidir itiraz olmasın
babacan bir abimiz .
adamın dibi,gerçek bir abi,samimi konuşan sıcakkanlı , resimdende görüldüğü üzre cool bi abim
Abi tşk etmene gerek yok asıl ben tsk ederim bu forumu bana herseyini anlatıgın içinbide abi sen bu resmin ne yaw valla süper tamam arkadaslar forumun en yakışıklısı gökçen abidir itiraz olmasın
Var mı itirazı olan?
Gökçen abim bu yazın iyi geçmesinde en büyük rolü oynayan sitenin simgesidir abim ve çok süper bir şahsiyeti vardırBen ne kadar anlatsam az şimdi o biliyor onu ne kadar sevdiğimi
Candır o yaa, abim benim
Vay yeğenim benim, seni çok özledimgörüşemedik özlettin kendini. Yorum için teşekkür ederim.
Ya ben simdi senin gibi bir kardesimi kelimelerle nasil ifade edeyim zor durumda birakiyorsunuz bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?