Alıntıdır :)
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi Dqn Desinq' Alıntı: burası %100 ÇİN'dir : Genişletmek için tıkla ... Olabilir ..
Praetor Emekli Yönetici Böyle bir trafiğin içinde durduktan sonra Ferrarin olsa ne olur... (He belki yandaki BMW'deki kızı tavlama ihtimalin artar o ayrı )
Böyle bir trafiğin içinde durduktan sonra Ferrarin olsa ne olur... (He belki yandaki BMW'deki kızı tavlama ihtimalin artar o ayrı )
Nedved Emekli Yönetici Ben aradığımı sonunda buldum...Bu Recep İvedik'in arabası sanırım...Bu modeli arıyordum...
Lion's Claw Nedved' Alıntı: Ben aradığımı sonunda buldum...Bu Recep İvedik'in arabası sanırım...Bu modeli arıyordum... Genişletmek için tıkla ...
Nedved' Alıntı: Ben aradığımı sonunda buldum...Bu Recep İvedik'in arabası sanırım...Bu modeli arıyordum... Genişletmek için tıkla ...
Godfather Üye Konu yanlış yerde desem abi Güzel resimlermiş ÇİN olabilir böyle yerler genellikle ÇİN de oluyor
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Bu durumda bile kaza yapmıyolar bunlar bizim istanbulda olcak varya hepsi Perişan olurdu