Corrupt
Üye
-
Konu Sahibi
-
amacını çözmeye gidiyorum
Pasosuz bindiğin ve sana paso sorduğu anda ceza olarak 50 bileti kitliyorlar. Hangisinin soracağı tiplerinden belli olduğu için hem ogrenci hem de tam bilet oluyor yanımda
amacını çözmeye gidiyorum
Pasosuz bindiğin ve sana paso sorduğu anda ceza olarak 50 bileti kitliyorlar. Hangisinin soracağı tiplerinden belli olduğu için hem ogrenci hem de tam bilet oluyor yanımda
Bi kere bana da olmustu. Adam pason nerde dedi. Yok dedim. Bak iglum cekerim karakola 3bin (!) lira para cezasi odersin dedi. Halbuki cezasi yuz tam basim yani 160 tl filanİstiyosan bidaha basiyim dedim. Yok tamam tamam gec dedi. Yani diyecegim o ki paso isterse yanimda yok deyin. Niye yok filan der kesin. Sakin haksiz gibi konusmayin adamla. Yani.. Seyy..alcaktim da.. Filan demeyin. Biraz diklenin olmadi mi, bi kere daha basiyim o zaman deyin polemige girmeyin. Ha bide ego soforu bayansa tamam. Gencler paso gosterin der. Gozgoze gelmeden duymazdan gelin. Tecrubem saglam hayatimda hic paso almadim
Ve uyandın
Böyle bi ego şoförü olduğuna gözümle görsem bile inanmam
Alkışladıladılar derken? Fazla abartmıyomusun?
Alkışladıladılar derken? Fazla abartmıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?