Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin MF

Üye
ben de bir kış günü okula ilçeden ilçeye otobüslerle gidiyoruz işte allahın geri kafalıları kadınla erkeği yan yana oturtmuyorlar. her neyse işte ben normalde otobüse evin önünden binerim ve bu yüzden de cam kenarında yer bulamam. o gün kendimi iyi hissettim ve otobüs garına kadar yürüyüp cam kenarı bir koltuğa oturdum. Sonra araba kalktı gidiyor işte. Sonra bir kadın bindi otobüse, amacı bence cam kenarına oturmaktı ama ben erkekle oturamam dedi ve beni yerimden kaldırmaya çalıştı. Çok acayip derecede sinirlendim kadına bağırdım. Sonra da otobüsten attılar o kısın ayazında 45 dakika vızır vızır arabaların geçtiği yolun kenarında otobüs bekledim. O kadının Allah belasını versin inşallah

Tepkiler: FlaxLy ve HacKLess

El-CD

Üye
Cok iyi ya valla icimde ukte kalmadi kardesim helal

Yaw madem oturmaycaksın neden kaldırıyosun. Hey Allahım

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Oturduğum yer en arka.... Oraları sevmiyorum

- - - Eklendi - - -

Kaba kuvvet hiçbir zaman çözüm yolu değildir ama burada ben olsam komalık ederdim yerden göğe kadar haklısın ama tek yanlışın bir tane kafa atsaydın be kardeşim

Yaw inan ki atardım. Artık benim o anki halimede bağlıydı. Eğer üstüme fazla gelselerdi herşey yapardım orda. Deliririm ben valla

Yumruk attın yetmezmi ?

- - - Eklendi - - -

Uykuluyum hacı la anlayın işte. Uykulu insan elini fazla sıkamaz Ben nasıl sıktıysam artık

Tepkiler: spartuas

Metin MF

Üye
memlekette her türlü adam var

Yunkaai

Üye
Yok akrabalarım orda.

Evet sigara dağiticisini oldurmusler şimdide eylem yapiyolar sigara bulamiyorum

edit : otobustemi.oldurmusler

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Yok akrabalarım orda.

Evet sigara dağiticisini oldurmusler şimdide eylem yapiyolar sigara bulamiyorum

Dörtyol kavşağından Solfasola dönme. Direk git. Bende orda oturuyorum

Yunkaai

Üye
Ordaki saglîk ocağını bilirmisin

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Dortyolda solgasola sağ onus var dimi? biraz ilerde bir.sağlık ocagı var.Oralarda bir yerde bizim bina var (tam adresi burde vermem )
/QUOTE]

Versende gelmem zaten Neyse .....
- - - Eklendi - - -

yuh yanlış yaptık
- - - Eklendi - - -

şimdi oldu

Yunkaai

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...