Otobüs Saatleri

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
bunun sadece saat gösterine deil de tam kapsamlı durak durak gösteren alternatif çözümler üreten uygulaması yapılamaz mı acaba ? Bu ücretli bile olur..

bayon

Üye
uygulamayı yapmak zor olmadı. Paralı olacak bir özellik yok. Dolayısıyla tamamen ÜCRETSİZ ve önce burada yayınlanacak...

- - - Eklendi - - -

diğer iller içinde yapabilirim heralde...

ankarayi yapsan süper olur çok dua ederiz

Anil-D

Anil-D

Üye
kocaeli yaparsan

caglar b

caglar b

Üye
sırf ego otpbüs saatleri uygulamasıyla hava atmak için android e geçen arkadaşlarım var, bu arada akınorta, eger ego otobüs saatleri uygulamasını yapabilirsen ankara b.b ye satabilirsin

- - - Eklendi - - -

sırf ego otpbüs saatleri uygulamasıyla hava atmak için android e geçen arkadaşlarım var, bu arada akınorta, eger ego otobüs saatleri uygulamasını yapabilirsen ankara b.b ye satabilirsin

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
o kadar özellik varken sadece otobüs uygulaması için androide geçmekmi ? :hmmm

Tahafall

Üye
Bence vardirda bulan yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uygulamayı Ne zaman paylaşırsin akın?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

usta seni yakalamışken sorayım bu ego kartları içinde kaç lira kalana kadar kullanıyoruz? Eksiye düşüyor mu?

burakkk97

Üye
@Makale_Helvetia Bakiye sifirlanana kadar kullanabiliyorsun. Eger aktarma yaparsan da indirimli fiyat kesiyor iste o zaman eksiye dusebilir. Yani beslik biletle 6 kere basabilirsin :)

- - - Eklendi - - -

http://www.ego.gov.tr/inc/newsread.asp?id=202

akinorta

Üye

- - - Eklendi - - -

usta seni yakalamışken sorayım bu ego kartları içinde kaç lira kalana kadar kullanıyoruz? Eksiye düşüyor mu?

Bugün yarın eklerim buraya. Küçük düzeltmeler yapıyorum.

caglar b

caglar b

Üye

- - - Eklendi - - -

eksiye normalde düşmez ama eger kartın eski ise (mesela 1 yıllık) ve zam yapıldıysa eksiye düşer

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende eksi 10 falan var bir tanesinde de 1.10 tl var sanırım bu da 2 kere daha alır.bir tam bir aktarma :) oraya gelince harcarım artık

akinorta

Üye

ya ego yu da böyle mi hazırlayacaksin sadece hareket saatlerimi yani ? Çünkü bizde şöyle bi sistem var her durağın kendi numarası var o numarayı girdiğin de otobüsün nerde olduğunu durağa ne zaman geleceğini söylüyo

hiç incelemedim egoyu. Uygulamayı yapacağım zaman inceleyektim zaten internet siteside karışık geldi.

- - - Eklendi - - -

uygulamayı mağazaya gönderdim aynı şekilde. 1 ayda yayınlanır artık..

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
hiç incelemedim egoyu. Uygulamayı yapacağım zaman inceleyektim zaten internet siteside karışık geldi.

- - - Eklendi - - -

buradan gönderemez misin?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence sen yeni bir kart al 1.10 basmayabilir

​melih gökçek'e selam söyleyin :) biz 30 kuruş kalana kadar kullanabiliyoruz aktarma ile.siz 1.10 lirayı atıyorsanız vay ben o ego'dakilerin .... :)

bayon

Üye

- - - Eklendi - - -

peki çok tesekkurler yardımcı olabileceğimiz bi durum olursa söylemeniz yeterli

Üst Alt